Τίτλοι τέλους για Ποντόλσκι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τελευταίο ματς με τα χρώματα της εθνικής Γερμανίας ήταν για τον Λούκας Ποντόλσκι το χθεσινό φιλικό κόντρα στην Αγγλία, που έληξε με νίκη της πρώτης με 1-0. Μάλιστα το γκολ της νίκης πέτυχε ο ίδιος ο Ποντόλσκι με εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ολοκληρώνοντας έτσι τη θητεία του με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο άλλοτε επιθετικός των Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ εκτέλεσε τον Τζο Χαρτ με μακρινό σουτ στο 69′. Ο Ποντόλσκι φόρεσε

τη φανέλα με το εθνόσημο για σχεδόν 13 χρόνια και στο διάστημα αυτό σημείωσε 49 τέρματα σε 130 εμφανίσεις, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο τρόπος που ολοκλήρωσα την πορεία μου με την εθνική ήταν σαν κινηματογραφικό σενάριο. Νικήσαμε 1-0 και πέτυχα το μοναδικό γκολ. Γνωρίζω ότι το αριστερό μου πόδι είναι πιθανώς δώρο απ’ τον Θεό. Μπορώ πάντα να βασίζομαι σε αυτό. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα 13 χρόνια καριέρας με το εθνόσημο». Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Κολωνίας και τον παρακολούθησαν περίπου 30.000 φίλαθλοι.

Το άρθρο Τίτλοι τέλους για Ποντόλσκι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα