Τηλεοπτικό σποτ προειδοποιεί! Επικίνδυνος ο Τραμπ για χρήση πυρηνικών όπλων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ενα περίεργο τηλεοπτικό σποτ εμφανίστηκε σε καλωδιακή τηλεόραση στο Κολόμπους του Οχάιο προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο χρήσης πυρηνικών όπλων από τον Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, σύμφωνα με το CNN.

«Μία πυρηνική βόμβα μπορεί να σκοτώσει ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αυτοί είναι περισσότεροι από όλους τους άντρες, όλες τις γυναίκες, αλλά και τα παιδιά που ζουν στο

Κολόμπους του Οχάιο,» αναφέρει στο σποτ, που εμφανίστηκε χθες τόσο στο Κολόμπους, όσο και σε άλλες πόλεις της πολιτείας. Στη συνέχεια, σύννεφα πυρηνικών εκρήξεων (μανιτάρια) διακόπτουν την ηρεμία μιας ηλιόλουστης ημέρας, ενώ σκηνές με συντρίμμια εκρήξεων καλύπτουν την τηλεοπτική οθόνη.

Αυτά συμβαίνουν λίγο πριν εμφανιστεί τηλεοπτικό κλιπ με τον Τραμπ να διερωτάται σχετικά με την άρνηση των ΗΠΑ να προχωρήσουν στη χρήση πυρηνικών βομβών. «Γιατί τις κατασκευάζουμε;» ρωτάει ο ίδιος σε απόσπασμα μιας συνέντευξής του. Τότε, εμφανίζεται μία άλλη έκρηξη, ενώ το σχετικό κείμενο προειδοποιεί: «Προσέξτε ποιον θα ψηφίσετε…»

Το τηλεοπτικό αυτό σποτ δημιουργήθηκε από μία ομάδα πολιτικής δράσης, το Fifty Second Street Fund, που ιδρύθηκε στις αρχές του μήνα, συγκεντρώνοντας περίπου 200.000 δολάρια για τηλεοπτικές διαφημίσεις, σύμφωνα με την αρμόδια Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το CNN, δεν έχει διευκρινιστεί εάν η ομάδα προχώρησε στην αγορά τηλεοπτικού χρόνου, ενώ ο Ματ Χένσον δικηγόρος από τη Βοστόνη, που είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά της, δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα σχολιασμού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το άρθρο Τηλεοπτικό σποτ προειδοποιεί! Επικίνδυνος ο Τραμπ για χρήση πυρηνικών όπλων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα