Τι να κάνετε και τι όχι οι άντρες, για να την «ρίξετε» μέσω διαδικτύου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στους γρήγορους ρυθμούς που κινείται η ζωή μας με τον χρόνο να είναι τόσο περιορισμένος, το φλερτ έχει μείνει πίσω.

Η εύκολη λύση βέβαια για πολλούς είναι το διαδίκτυο, όμως αν επιλέξεις να φλερτάρεις με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα, καθώς οι γυναίκες τα περνάνε από κόσκινο!

Το σωστό προφίλ

Διάλεξε μια πρόσφατη και ελκυστική φωτογραφία. Καλό θα ήταν το προφίλ σου να έχει τουλάχιστον

3-4 φωτογραφίες, γιατί έτσι δείχνει αληθινό. Καλό θα ήταν να βάζετε και μια ολόσωμη φωτογραφία. Στο κάτω- κάτω δεν θέλεις οι άλλοι ν’ απογοητευτούν όταν θα σε συναντήσουν. Να είσαι ειλικρινής σε όσα λες στο προφίλ σου.

Δείξε τον καλύτερο σου εαυτό

Φτιάξε ένα περιεκτικό αλλά και ξεχωριστό προφίλ. Γράψε τα χόμπι , βιβλία , ταινίες που σου αρέσουν , τι σου αρέσει να κάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου και ανέδειξε θετικά τον χαρακτήρα σου. Μην γράφεται κεφαλαία , ανορθόγραφα , greekenglish και τηλεγραφικά αλλά ούτε και μυθιστόρημα.

Πρώτη Προσέγγιση

Υπάρχουν βασικοί κανόνες τους οποίους πρέπει να θυμάσαι ώστε να ξεκινήσεις και να προχωρήσεις σωστά τη διαδικτυακή σου γνωριμία: Πριν κάνεις την προσέγγιση, σκέψου ότι οι πολύ όμορφες γυναίκες και αυτές που έχουν προκλητικές φωτογραφίες θα δεχθούν χιλιάδες μηνύματα οπότε παίξε μπάλα σε κοπέλες οι οποίες είναι των κυβικών σου.

Διάβασε προσεκτικά το προφίλ της

Οι άντρες που δείχνουν ότι γνωρίζουν καλά μια γυναίκα, έχουν περισσότερη τύχη από όλους τους υπόλοιπους. Το θέμα είναι ότι ακόμα κι αν έχει ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας, δε θα παραλείψει να γράψει, πόσο έξυπνη, αστεία, χαρούμενη, ευγενική, πιστή είναι, ότι της αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική, η ποίηση, ο αθλητισμός και ψάχνει έναν καλό φίλο, σύντροφο, εραστή για να περάσει τη ζωή της μαζί του.

Πες κάτι αυθόρμητο και αυθεντικό

Μην γράφεις την ιστορία της ζωής σου, αλλά και γενικολογίες που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τον παραλήπτη. Μη χάνεις το χρόνο σου, πες κατευθείαν αυτό που πρέπει. Απέφυγε τα «καλησπέρα τι κάνεις», διότι κατάντησαν βαρετά.

Να φλερτάρεις. Να έχεις αυτοπεποίθηση.

Αν είσαι πολύ φιλοφρονητικός στο αρχικό σου μήνυμα, θα φανείς απεγνωσμένος. Οπότε μην το παρακάνεις! Πες κάνα δυο έξυπνες ατάκες και τέλος.

Η προσέγγιση το Σαββατοκύριακο έχει 50% καλύτερες πιθανότητες

Από έρευνες που έγιναν σε site γνωριμιών έδειξαν ότι λόγο του ελεύθερου χρόνου το ΣΚ υπάρχουν καλύτερες πιθανότητες στο να σας απαντήσει κάποιος.

Μη ρωτήσεις προσωπικά πράγματα

Ακόμη και το αν είναι ελεύθερη, καθυστέρησε το λίγο. Μην το θεωρείς δεδομένο πως δεν έχει σχέση επειδή δεν το δηλώνει, αφού πολλές είναι αυτές που προστατεύουν την προσωπική τους ζωή. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πείτε από κοντά.

Μην παίρνεις θάρρος

Δε θα είναι καθόλου έντιμο να ζητήσεις φωτογραφία της ή να σου δώσει το τηλέφωνο της επειδή ανταλλάξατε 10 μηνύματα. Χρειάζεται χρόνο μία γνωριμία.

Η ώρα του ραντεβού

Θα το εκτιμήσει πολύ αν της πεις να πάτε κοντά στην περιοχή της για να μην ταλαιπωρηθεί και να νιώσει ασφάλεια. Για τον ίδιο λόγο, πρότεινε να την κεράσεις καφέ ή κρασί σε κάποιο κεντρικό σημείο και σε όποιο μαγαζί θέλει.

Το άρθρο Τι να κάνετε και τι όχι οι άντρες, για να την «ρίξετε» μέσω διαδικτύου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα