Τι λέει ο φονιάς που σκότωσε τον 47χρονο για τα μάτια της αδερφής του στο κέντρο της Αθήνας (photos)

«Δεν θυμάμαι και πολλά, ήμουν μεθυσμένος…».

Αυτό φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο 23χρονος ομογενής από την Αλβανία ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής σκότωσε έναν 47χρονο στο κέντρο της Αθήνας για τα μάτια της αδερφής του.

Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων την Τετάρτη στις 3 Φεβρουαρίου προκειμένου να απολογηθεί και να πέσει «φως» στον θάνατο του 47χρονου θύματος.

Ο νεαρός, ο οποίος κρατείται στην ΓΑΔΑ,

είχε βγει το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας με την αδερφή του, ενώ η φονική επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 23χρονος και η αδερφή του έφυγαν τα ξημερώματα από το κατάστημα στο οποίο διασκέδαζαν αλλά αφού προχώρησαν λίγα μόνο μέτρα και συγκεκριμένα στην οδό Κολοκοτρώνη, ο νεαρός διαπληκτίστηκε με έναν 47χρονο, επειδή ο δεύτερος φέρεται να ενόχλησε την αδερφή του.

Οι δύο τους δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια, ωστόσο, η μάχη κράτησε μόνο μερικά λεπτά, αφού κάποιοι ψύχραιμοι περαστικοί έσπευσαν να τους χωρίσουν.

Στη συνέχεια ο 47χρονος κατευθύνθηκε στην πιάτσα με τα ταξί, μπήκε σε ένα όχημα και απομακρύνθηκε από την περιοχή. Ωστόσο, στην πορεία της διαδρομής έχασε τις αισθήσεις του και ο οδηγός του ταξί κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Οι άντρες του ασθενοφόρου πήραν τον 47χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ο οποίος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, προήλθε από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του.

Ο 23χρονος δράστης

«Δεν θυμάμαι και πολλά, ήμουν μεθυσμένος», είπε στους αστυνομικούς

Ο δράστης με την αδερφή του

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Αναζητήσεις
23χρονος αθηνα αδερφη, πρωτο θεμα πληροφοριες για εγκλημα κολοκοτρωνη και σταδιου
Τυχαία Θέματα