Τέσσερα tips για λαμπερά μαλλιά!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Τραβάτε τα μαλλιά σας» κάθε μέρα που προσπαθείτε να τα περιποιηθείτε; Ή μήπως κουραστήκατε να ξοδεύετε αρκετά σε προϊόντα περιποίησης για να είναι όμορφα και υγιή;

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της γυναικείας ομορφιάς είναι αναμφισβήτητα τα μαλλιά, κυρίως όταν αυτά αποπνέουν υγεία. Παρά όμως τη συνεχή φροντίδα τους με καθημερινό λούσιμο, μαλακτικές κρέμες και μάσκες αυτά φαίνονται θαμπά και κατεστραμμένα. Οι ρύποι από το περιβάλλον, η σκόνη αλλά και η κακή διατροφή

είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για την υγεία των μαλλιών μας. Όμως με λίγη προσοχή και μια σωστή περιποίηση, εξασφαλίζουμε την προστασία τους και έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών και θα δείτε άμεσα τη διαφορά:

Μην τα πλένετε κάθε μέρα

Η χρήση σαμπουάν σε καθημερινή βάση ερεθίζει το τριχωτό της κεφαλής και ευνοεί τη λιπαρότητα. Αν το επάγγελμα σας δεν περιλαμβάνει έντονη άσκηση, μπορείτε να απομακρύνετε τη σκόνη και τα σωματίδια με ένα απλό βούρτσισμα.

Μην τα τρίβετε άγρια, πλύντε απαλά

Όταν λούζεστε, καλό είναι να περιποιείστε το κεφάλι σας κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ και αποφεύγοντας το έντονο τρίψιμο με τα δάχτυλα. Να μην ξεχνάτε να πλένετε απαλά και τις άκρες των μαλλιών.

Μην βουρτσίζετε τα υγρά μαλλιά

Η χτένα με αραιά δόντια είναι απαραίτητο αξεσουάρ για τη γυναίκα. Ένα από τα λάθη που γίνονται μετά το λούσιμο, είναι το βούρτσισμα στο νωπό μαλλί που μπορεί να καταστρέψει την τρίχα.

Μην τα στεγνώνετε βίαια

Στο στέγνωμα, είναι σχεδόν καταστροφική η μεγάλη θερμοκρασία στο πιστολάκι και το τράβηγμα με τη χτένα. Το ίδιο ισχύει και για τις συσκευές που ισιώνουν τα μαλλιά αφού η θερμοκρασία μπορεί να τα κάψει. Ένα brushing σε ελαφρά υγρά μαλλιά, μέτρια θερμοκρασία στο πιστολάκι και τελείωμα με κρύο αέρα έχουν ως αποτέλεσμα λαμπερά μαλλιά που εντυπωσιάζουν.

Το άρθρο Τέσσερα tips για λαμπερά μαλλιά! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
labera malia gr
Τυχαία Θέματα