Τέλος από το υπουργείο ο Ζουράρις- Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δύο ημέρες από τη στιγμή που ο κ. Ζουράρις έθεσε στη διάθεση του πρωθυπουργού την παραίτησή του, μετά την κατακραυγή για τις υβριστικές αναφορές στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την ομάδα του Άρη, το Μέγαρο Μαξίμου και ενώ ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Κύπρο για την τριμερή διάσκεψη Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας εξέδωσε την εξής λιτή ανακοίνωση:

«O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Ζουράρι».

Ο κ. Ζουράρις δεν θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο και οι αρμοδιότητές του θα μεταφερθούν στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου.

Παρόλα αυτά, παραμένει μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο κ. Ζουράρις είχε υποβάλει την παραίτησή του το μεσημέρι της Κυριακής, μετά το σάλο που ξέσπασε από το παραλήρημά του κατά του Ολυμπιακού και του Άρη.

«Ερίδματε πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις», ήταν το περιεχόμενο της επιστολής του.

Όπως όλα δείχνουν, ο ανασχηματισμός δεν θα αργήσει να έρθει.

Το άρθρο Τέλος από το υπουργείο ο Ζουράρις- Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα