Τα «βίτσια» της Τζολί! Άγριες και «καυτές» νύχτες σε πριβέ σεξ κλαμπ!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Καυτά» πάρτι με σεξ για τα αστέρια του Χόλιγουντ και με ιδιαίτερα … βίτσια!

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Radaronline, μεγάλα ονόματα της «Μέκκας» του κινηματογράφου, διάσημα μοντέλα και πλούσιοι «swingers» (σ.σ. όπως αποκαλούνται όσοι επιδίδονται στο… σπορ της ανταλλαγής συντρόφων) συμμετείχαν σε μηνιαία πάρτι αλά… «Μάτια ερμητικά κλειστά», που διοργάνωνε το σεξ κλαμπ Snctm.

Μάλιστα, λίγους μήνες πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού των Μπραντζελίνα, το διάσημο ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε ένα από αυτά τα πάρτι, στα οποία οι καλεσμένοι… οργιάζουν, φορώντας μάσκες, για να κρύψουν την ταυτότητά τους.

Η «παραγγελιά» της Αντζελίνα!

«H Άντζι ξεκίνησε να έρχεται μόνη» αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο Radaronline, και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ακόμα πιο… πιπεράτες λεπτομέρειες: «Ζήτησε από μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, μια άλλη γυναίκα να την χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».

Οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο», που συνήθως λαμβάνει χώρα σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες. Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές

Ενώ και η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο φίλος της και παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Glee, Μπραντ Φάλτσουκ, υπήρξαν θαμώνες στο κλαμπ της ακολασίας.

Το άρθρο Τα «βίτσια» της Τζολί! Άγριες και «καυτές» νύχτες σε πριβέ σεξ κλαμπ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
τζολι βιτσια λεσχη, πριβε...σεξ
Τυχαία Θέματα