Τα σημεία που αν «πειράξεις», γίνεται τούρμπο στη στιγμή

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Παρά το γεγονός ότι κάθε άνδρας έχει τις δικές του ερωτογενείς ζώνες, με μία να παραμένει στην κορυφή, υπάρχουν κάποια σημεία που αν τα ξυπνήσεις, δημιουργείται στη στιγμή ερωτική διάθεση.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», oι ερωτογενείς ζώνες του άνδρα – εκτός από την «υπ’ αριθμόν 1» είναι οι εξής:

1. Τα μάτια: οι άνδρες είναι οπτικά πλάσματα και ως εκ τούτου,εστιάζουν πολύ στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Όταν στο οπτικό τους πεδίο βλέπουν κάτι σέξι, τότε ενεργοποιείται μία περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με την

ευχαρίστηση.

2.Το στήθος: Συμβολίζει τον ανδρισμό. Επιπλέον, είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του ανδρικού σώματος. Κυρίως όμως λίγο πιο πάνω στην περιοχή της κλείδας. Τα φιλιά και τα χάδια στη συγκεκριμένη περιοχή βιώνονται πολύ έντονα.

3. Η κοιλιά: Δύο εκατοστά κάτω από τον ομφαλό είναι ένα σημείο που ανάβει τον άνδρα.

4. Η οπίσθια πλευρά των ανδρών είναι γεμάτη νεύρα. Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Με μικρά τσιμπήματα, ξυπνάτε μέσα του τον…»ταύρο».

5. Οι μηροί: Εκτός από τα φιλιά,αρκεί και μόνο το άγγιγμα των μαλλιών για να τον διεγείρεται.

6. Τα πόδια: Στα πέλματα των ποδιών καταλήγουν πολλά νεύρα,πολλά από τα οποία σχετίζονται με τα γεννητικά όργανα. Έτσι,εάν θέλετε να του ανοίξετε την όρεξη χωρίς καν να το αντιληφθεί, δεν έχετε παρά να του προτείνετε ένα μασάζ στα πέλματα…

Το άρθρο Τα σημεία που αν «πειράξεις», γίνεται τούρμπο στη στιγμή εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα