Τα πήρε ο Τούρκος σύντροφος της Αντριάνα Λίμα – «Είμαι επιστήμονας, όχι διασημότητα»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οργιάζουν οι φήμες σχετικά με τη σχέση του πρώην μοντέλου της Victoria Secret, Αντριάνα Λίμα και του Τούρκου συγγραφέα Μετίν Χάρα, όταν ο τελευταίος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν είναι ζευγάρι ή όχι.

«Είμαι επιστήμονας, όχι διασημότητα» απάντησε θυμωμένα ο Χάρα στο ερώτημα αν είναι μαζί με την Λίμα, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου ήρθε λίγες ημέρες

αφότου η Λίμα σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram, χωρίς όμως να διαγράψει και τις φωτογραφίες που είναι μαζί, από τον λογαριασμό της.

Ο Χάρα και η Λίμα είναι μαζί από τότε που εθεάθησαν να φιλιούνται με πάθος στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουλίου. Αργότερα, επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μετά από διακοπές που έκαναν στην Αλικαρνασσό ενώ πραγματοποίησαν και ένα ρομαντικό ταξίδι τον περασμένο Οκτώβριο στο Μαϊάμι.

Ο 35χρονος Χάρα, έχει γράψει πολλά βιβλία σχετικά με την αυτοβελτίωση και τη θετική ενέργεια. Δημοσίευσε το πρώτο του βιβλίο «Path» το 2014, το οποίο ακολούθησε μια τριλογία με τίτλο «Invasion of Love». Το βιβλίο έγινε bestseller στην Τουρκία μέσα σε 3 μήνες και πούλησε πάνω από 100.000 αντίτυπα. Μάλιστα, μεταφράστηκε στα αγγλικά λίγο προτού ξεκινήσει η σχέση του με το διάσημο μοντέλο.

Πολλοί ήταν τότε που έσπευσαν να πουν πως η σχέση τους ήταν μόνο για τη δημοσιότητα. Μάλιστα ο αρθρογράφος της Hurriyet Cengiz Semercioğlu ισχυρίστηκε πως η σχέση δημιουργήθηκε για την προώθηση του βιβλίου του Χάρα στα αγγλικά.

Το άρθρο Τα πήρε ο Τούρκος σύντροφος της Αντριάνα Λίμα – «Είμαι επιστήμονας, όχι διασημότητα» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα