Τα έξυπνα κόλπα για τέλειο σεξ, που λες πως ξέρεις αλλά… δεν κάνεις!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όταν η σχέση είναι στην αρχή, όλα μοιάζουν τέλεια και το σεξ ιδανικό.

Το ζευγάρι δεν κρατιέται και προσπαθεί πάντα να βρει λίγο χρόνο για κάτι στα… γρήγορα, αφού το πάθος καίει!

Όλα αυτά όμως, στην αρχή. Όσο ο καιρός περνάει, τα πράγματα ξεφτίζουν αφού δεν φροντίζουμε καθόλου για να κρατήσουμε τη φλόγα ζωντανή.

Κι ενώ όλοι παριστάνουμε πως γνωρίζουμε τα κόλπα, κανείς δεν τα εφαρμόζει στην πράξη. Για πάμε να δούμε, πόσα μπορούμε να κάνουμε καθημερινά, που εξάπτουν τη φαντασία…

Κάντε ένα ζεστού ντους μαζί μετά τη δουλειά

Τι πιο ευλογημένο από ένα χαλαρωτικό ντους μετά από μια κουραστική μέρα; Το νερό διώχνει όλη την ένταση και το άγχος μακριά και σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια μακρινή και γεμάτη εξάψεις βραδιά. Αν θέλετε να κάνετε τη διαδικασία ακόμα πιο ρομαντική, γεμίστε τη μπανιέρα και προσθέστε κεράκια γύρω από αυτή.

Φόρεσε σέξι εσώρουχα και βγείτε

Κανόνισε απόψε κιόλας, να βγείτε για ένα ρομαντικό δείπνο και φόρεσε τα αγαπημένα σου σέξι εσώρουχα. Στη συνέχεια και ενώ βρίσκεστε ήδη εκτός σπιτιού, άφησε τον να ρίξει μια κλεφτή ματιά και πες του ότι θα του αποκαλύψεις το υπόλοιπο μετά το δείπνο. Η αναμονή αυξάνει ακόμα περισσότερο τη λίμπιντο.

Δεμένα μάτια…

Πάρε ένα μαντίλι ή μια γραβάτα, δέσετε του τα μάτια και άρχισε να του κάνεις μασάζ παντού. Με το ενυδατικό γαλάκτωμα τρίψε όλο το σώμα, χωρίς φυσικά να αμελήσεις τις ερωτογενείς ζώνες, στις οποίες θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή.

Κάνε… έκπληξη

Κάνε κάτι στα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένει. Ενώ μαγειρεύεις ή διαβάζεις, κάνε την έκπληξη. Η σκέψη ότι τον θέλεις εδώ και τώρα, είναι το τέλειο προκαταρτικό για μια αξέχαστη βραδιά. Κι όταν λέμε τέλεια, δεν εννοούμε επειδή έχεις μαγειρέψει κάτι καλό.

Τι λέτε; Μήπως είναι η ώρα να δούμε πιο σοβαρά τη σχέση μας;

Το άρθρο Τα έξυπνα κόλπα για τέλειο σεξ, που λες πως ξέρεις αλλά… δεν κάνεις! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα