Τα Windows 8 θα τρέχουν και από φλασάκι χωρίς εγκατάσταση!

Η Microsoft με τισ κινήσεις που κάνει φαίνεται ότι θέλει να μπουν τα Windows παντού πλέον σε όλες τις συσκευές , και να αναρωτιέστε τι γίνεται με σε όσους δεν έχουν, τώρα μπορούν να έχουν το λειτουργικό παντού.
Ανάμεσα λοιπόν στις νέες εκδόσεις των Windows που θα κυκλοφορήσουν, βρίσκεται και η έκδοση Windows to Go, μια φορητή έκδοση που δίνει

πολλές νέες δυνατότητες.
Η συγκεκριμένη έκδοση επιτρέπει σε όσους έχουν Windows 7 ή προηγούμενη έκδοση των Windows, να χρησιμοποιούν τα Windows 8, τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους σε διαφορετικούς υπολογιστές.

Τα Windows Go είναι η φορητή και πρωτοποριακή έκδοση των Windows που επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν το νέο λειτουργικό σύστημα από οποιοδήποτε υπολογιστή.
Ο χρήστης θα χρησιμοποιεί το usb και θα τρέχει το λογισμικό σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows κι έτσι θα αξιοποιεί τις προχωρημένες λειτουργίες του νέου λειτουργικού συστήματος.
Τα Windows to Go αποθηκεύουν στο usb όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης καθώς και τις ρυθμίσεις.
Με αυτόν τον τρόπο άνθρωποι που ταξιδεύουν ή αλλάζουν υπολογιστές συχνά μπορούν να έχουν το δικό τους λειτουργικό σύστημα με τις ρυθμίσεις τους και να δουλεύουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα