Τα 5 πράγματα που απαγορεύεται δια… ροπάλων, να κάνεις για έναν άντρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συνήθως, ο κεραυνοβόλος έρωτας- δεν τον λένε τυχαία έτσι- μας τυφλώνει, μας χτυπάει τον εγκέφαλο και παραδινόμαστε στο αντικείμενο του πόθου.

Βέβαια, είναι γνωστό πως η ερωτευμένη γυναίκα, θα πέσει με τα μούτρα και μετά θα αναρωτιέται γιατί ο σύντροφος της δεν την εκτιμάει το ίδιο, όπως τότε στην αρχή, που όλα ήταν υπέροχα.

Υπάρχουν κάποιοι νόμοι στον έρωτα, που αν η γυναίκα τους παραβεί, ο άντρας είναι δεδομένο πως θα την… κάνει. Αν δεν θες να συμβεί αυτό, φρόντισε να

μην κάνεις ποτέ τα 5 παρακάτω λάθη.

Μην αλλάξεις τις απόψεις σου

Το ότι είσαστε ζευγάρι δεν σημαίνει ότι παύετε να είστε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες με διαφορετικές απόψεις και εμπειρίες.

Μην αλλάξεις την εμφάνισή σου

Εάν σε σέβεται, δεν θα σε πιέσει ποτέ να αλλάξεις κάτι πάνω σου. Αν αρχίσει να σου ζητάει να αλλάξεις τα μαλλιά, το σώμα, ή το στυλ σου γενικότερα, βγες και βρες κάποιον που να σε λατρεύει όπως ακριβώς είσαι.

Μην ξεχνάς τα όνειρά σου

Καμία σχέση δεν θα πρέπει να εμποδίζει τα όνειρά σου. Η απόφαση να αρνηθείς μία προαγωγή ή μια θέση σε εταιρεία του εξωτερικού, μπορεί να φαντάζει τώρα ιδανική για το μέλλον της σχέσης σου, αλλά καλώς ή κακώς θα πρέπει να θυμάσαι ότι κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι αυτή η σχέση έχει όντως μέλλον. Εάν αφήνεις διαρκώς ευκαιρίες να πάνε χαμένες, στο τέλος εσύ θα είσαι η μόνη που θα το μετανιώσει. Άλλωστε, αν σε αγαπάει, θα σε σπρώξει μόνος του.

Μην περιμένεις την έγκρισή του

Εννοείται θα συζητάς τα πάντα μαζί του και θα ζητάς τη γνώμη του σε κάτι που αφορά στη ζωή σου. Όμως, μην πέσεις στην παγίδα να κάνεις πράγματα που κατά βάθος δεν θέλεις, μόνο και μόνο γιατί στο είπε εκείνος. Θα το εκμεταλλευτεί και θα εγκλωβιστείς.

Μην ακυρώνεις τα σχέδιά σου

Ποτέ μην παρατάς τα πάντα επειδή ο αγαπημένος σου ήθελε να κανονίσετε απαραίτητα κάτι εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Δεν θα πρέπει να είσαι διαθέσιμη όποια στιγμή εκείνος θελήσει. Αν δεν το καταλαβαίνει εκείνος, πρέπει να καταλάβεις η ίδια, πως έχεις μια ζωή, στην οποία πρέπει να αφιερώσεις χρόνο. Ναι, ίσως να είναι προτεραιότητα, αλλά μην ξεπεράσεις τα όρια.

Το άρθρο Τα 5 πράγματα που απαγορεύεται δια… ροπάλων, να κάνεις για έναν άντρα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα