Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στην οικογένεια της Δώρας- «Τώρα θα μάθουν όλοι»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ολόκληρη τη χώρα πάγωσε η είδηση της φρικτής δολοφονίας της όμορφης Δώρας, στο Β νεκροταφείο Αθηνών.

Δυστυχώς το θρίλερ συνεχίζεται, καθώς οι τεταμένες σχέσεις της οικογένειας με τον πατέρα, είναι αφορμή για αλληλοκατηγορίες που κάνουν το κλίμα ακόμα πιο στενάχωρο.

Η μικρότερη αδερφή του θύματος, Κωνσταντίνα, που μέσα στον πόνο της δεν καταφέρνει να διαχειριστεί την τραγική κατάσταση, κατηγορεί δημόσια τον πατέρα τους, ο οποίος με δηλώσεις του στα

ΜΜΕ προσάπτει ευθύνες στο ΣΔΟΕ για τον θάνατο της κόρης του.

Χαρακτηριστική ήταν και η φράση του πως «φταίει η μητέρα της Δώρας που το κορίτσι είναι στο χώμα».

«Η γυναίκα μου φταίει για όλα, αν ήμουν εγώ στο σπίτι, τίποτα δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν. Αν έγινε κάτι η Δώρα, έγινε από εμένα. Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά μου, μέρα νύχτα. Η Κωνσταντίνα αν με κατηγορεί, δεν ξέρει πράγματα για τη μητέρα της», είπε.

«Με τον Γιάννη μίλαγα συνέχεια. Τη Δώρα και τον Παναγιώτη δεν τα άφηνε η γυναίκα μου να μου μιλάνε. Αν το παιδί μου είναι στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου. Δεν άφηνε τα παιδιά να μου μιλάμε για να μπορώ να τα προστατεύσω Δεν θα αφήσω πέτρα που να μη σηκώσω για να μη βρω ποιος σκότωσε το παιδί», πρόσθεσε ο πατέρας.

Η αδερφή της δολοφονημένης αφού ξέσπασε κατά του πατέρα κατά τη διάρκεια της κηδείας της άτυχης Δώρας, με νέο της μήνυμα στο Facebook στρέφεται εναντίον του πατέρα γράφοντας «φτου σου ξεφτίλα».

Η νεαρή κοπέλα κοινοποίησε στη σελίδα της μία είδηση που αφορά στην αδερφή της και έχει τίτλο: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!».

Σε κάποιο σχόλιο μάλιστα που της έκαναν γράφοντάς της; «Τώρα μόνο ο δολοφόνος να βρεθεί και όχι τέτοια προσωπικά θέματα είναι πολύ άσχημο πατέρας είναι και αυτός όπως και να έχει» η Κωνσταντίνα απάντησε: «Τέρας όχι πατέρας κ όποιος δεν ξέρει μην εκφέρει γνώμη. Για την μνήμη της αδελφής μου θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου».

Οι Αρχές εντωμεταξύ δεν έχουν βρει για την ώρα κάτι ενοχοποιητικό στο περιβάλλον της νεαρής εφοριακού και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της ληστείας.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Το άρθρο Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στην οικογένεια της Δώρας- «Τώρα θα μάθουν όλοι» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα