Συμμορία διαρρηκτών στην Μύκονο, «ξαφρίζει» ενοικιαζόμενες βίλες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

του Πέτρου Καρσιώτη

Αρχίζει να θυμίζει σενάριο αστυνομικής ταινίας, με φόντο κοσμοπολίτικο νησί…

Μετά τον Σαουδάραβα πρίγκιπα και την 29χρονη Γαλλίδα, γόνο επιχειρηματιών, που «χτύπησε» η συμμορία διαρρηκτών στη Μύκονο, οι «ταχυδακτυλουργοί» μπήκαν και στη βίλα που νοίκιαζε ο διάσημος πρώην μπασκετμπολίστας, δημοφιλής στους ΄Ελληνες φιλάθλους, Λιβανέζος Ρόνι Σεϊκέλι!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «έμπειροι» διαρρήκτες, που δείχνουν ότι έχουν μεγάλο παρελθόν στην παρανομία, σήκωσαν από τη βίλα του Σεϊκέλι, στον Ορνό πανάκριβα κοσμήματα, ρολόγια, άλλα αντικείμενα αξίας και χρήματα, το ύψος των οποίων συνολικά αγγίζει τα 600.000 ευρώ!

Ο τρόπος που έγινε η διάρρηξη, παρατήρησαν οι αστυνομικοί-έφθασε από την Αθήνα ειδικό κλιμάκιο να βοηθήσει τις έρευνες- είναι ίδιος με τα προηγούμενα “χτυπήματα” και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα, της οποίας πληροφορίες αναφέρουν, ότι ηγείται παλιός Έλληνας διαρρήκτης, επαγγελματίας του είδους, που φαίνεται ότι έχει προσεταιρισθεί Αλβανούς και Γεωργιανούς συνεργάτες.

Όπως αναφέρθηκε, θύματα της σπείρας έπεσαν σε λίγα 24ωρα, Σαουδάραβας πρίγκιπας και 29χρονη Γαλλίδα.

Ο 31χρονος πρίγκιπας, που την ώρα της εισβολής κοιμόταν με τη σύζυγό του και το έξι μηνών μωρό τους, διαπίστωσε όταν ξύπνησε, ότι οι διαρρήκτες, είχαν παραβιάσει την μπαλκονόπορτα, είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια, διαμάντια και πολύτιμους λίθους, συνολικής αξίας άνω των 150.000 ευρώ.

Η συμμορία διαρρηκτών, που όπως όλα δείχνουν γνωρίζει τη Μύκονο μέχρι το τελευταίο… σπίτι και έχει πληροφορίες για όλα και όλους, χτύπησε και ενοικιαζόμενη κατοικία Γαλλίδας.

Την ώρα που απουσίαζε, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το σπίτι είναι σε θέση απομακρυσμένη από τα υπόλοιπα στην περιοχή Αλεόμανδρα της Μυκόνου, παραβίασαν την είσοδο και έδρασαν… ανενόχλητοι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι άγνωστοι άρπαξαν 25.000 ευρώ, 4.000 δολλάρια και 2.000 λίρες Λιβάνου, αλλά και όλα τα χρυσαφικά που υπήρχαν στο σπίτι συνολικής αξίας 130.000 ευρώ!

Το άρθρο Συμμορία διαρρηκτών στην Μύκονο, «ξαφρίζει» ενοικιαζόμενες βίλες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα