Συγκλονίζει ο 41χρονος πατέρας: «Είδα τον οδηγό της πόρσε να καίγεται, ένα παιδάκι ήταν» (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους την τραγωδία στην Εθνική Οδό που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

Ο 41χρονος πατέρας που έχασε την οικογένεια του, μίλησε στην κάμερα του καναλιού Epsilon και στην εκπομπή La Biri Biri και δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ. «Δεν περίμενα στη ζωή μου να μου συμβεί αυτό. Είχα περάσει διαβολοβδομάδα στα

ΟΥΚ και έλεγα ότι ό,τι και να μου ξημερώσει δεν θα καταλαβαίνω τίποτα. Αυτό που μου συμβαίνει να μην τύχει ούτε στον χειρότερο εχθρό, να πηγαίνεις τουαλέτα, να βγαίνεις έξω και να βλέπεις όλη την οικογένειά του καμένη».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου γνώριζε από ακριβά αυτοκίνητα, εκτίμησε πως ο οδηγός της πόρσε έτρεχε με περισσότερα από 300 χιλιόμετρα: «Πήγαινε με πάνω από 300. Αυτό το αυτοκίνητο πηγαίνει 330. Ήταν το GT2 το turbo. Πήγαινε με 300 σίγουρα».

Ο δύσμοιρος πατέρας αναφέρεται και σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο, ένα Audi R8 που πιθανολογεί πως έκανε κόντρα με την πόρσε, μιας και οι δρόμοι ήταν άδειοι.

«Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να «πατιόντουσαν» γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε «χρειάζεσαι βοήθεια»… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Η οικογένεια παραλαμβάνει σήμερα τις σορούς της Αποστολίας και του μικρού Παύλου, αφού αύριο Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα φτάσουν στην Πτολεμαΐδα για να πουν το τελευταίο αντίο.

Το άρθρο Συγκλονίζει ο 41χρονος πατέρας: «Είδα τον οδηγό της πόρσε να καίγεται, ένα παιδάκι ήταν» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα