«Συγκεντρωμένοι με Μπαρτσελόνα»

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού Έισι Λο έδειξε έτοιμος για την κρίσιμη στιγμή εν όψει Final 4 και τελικών της Α1.

Ο Λο ανέφερε τις δυσκολίες του ματς με την Μπαρτσελόνα και μίλησε για το μέλλον του στους «ερυθρολεύκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έισι Λο:

Για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα, με έμπειρους παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν παίξει

κι έχουν κερδίσει σε Final 4. Στηρίζεται στην άμυνά της και το ρυθμό με κάποιους παίκτες-κλειδιά. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε ελεύθερα. Να το διασκεδάσουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και την ίδια στιγμή να έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια. Να είμαστε επιθετικοί σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, να αποδώσουμε όπως ξέρουμε ότι μπορούμε στην άμυνα και στην επίθεση να παίξουμε έξυπνα».

Για το ρόλο του στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός με έφερε στην Ελλάδα για να προσφέρω στις κρίσιμες στιγμές και να βοηθήσω ουσιαστικά εκεί που πραγματικά χρειάζεται η ομάδα. Ο Ολυμπιακός περιμένει τις κρίσιμες ώρες να φανεί το ισχυρό πνεύμα και οι ικανότητες που διαθέτω ως δημιουργός και ως παίκτης που πρέπει όταν έχω την μπάλα, να αποφασίζω για το πώς θα κινηθούμε στο παρκέ. Είναι πολύ σημαντικό να κάνω αυτό που πρέπει την κατάλληλη στιγμή και αυτό είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου από την αρχή της καριέρας μου. Μακάρι να το πετύχω αυτό στο Final 4, αλλά και στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό».

Για το δέλεαρ του πρωταθλήματος: «Από ό,τι ακούω, ο κόσμος θέλει σαν τρελός να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κανένας δεν περίμενε να φτάσουμε μέχρι εδώ με αυτές τις προϋποθέσεις και τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Ήρθα στον Ολυμπιακό για να τον βοηθήσω να πάει ψηλά, να πάει στο Final 4 και να πάρει το πρωτάθλημα».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Είναι πανέμορφα στην Αθήνα και αρέσει πολύ στη γυναίκα και την κόρη μου. Είναι σπουδαία εμπειρία και νιώθω ευλογημένος που με την κατάσταση του lockout άνοιξε μία πόρτα για μένα ώστε να ζήσω το μπάσκετ και τον τρόπο ζωής στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο να ξέρω από τώρα για το μέλλον μου. Σίγουρα δεν θα βιαστώ και μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου θα παίξουν οι προοπτικές που μπορεί να έχω στο ΝΒΑ και ποιες θα είναι αυτές. Είναι μια οικογενειακή απόφαση που θα πάρουμε μαζί με τη γυναίκα μου. Ζούμε μια όμορφη εμπειρία, αλλά την ίδια στιγμή είναι και δύσκολο γιατί πρέπει να είσαι μακριά από το σπίτι σου και τους φίλους σου, τους δικούς σου ανθρώπους».

Keywords
Τυχαία Θέματα