Στον εισαγγελέα ο Τσελεντής- Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Σπίρτζη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ξεσπά κατά της κυβέρνησης, μετά την κλήση σε απολογία, που έλαβε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Άκης Τσελέντης για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον σεισμό της Λέσβου. O κ. Τσελεντής προειδοποιούσε πως ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και έκανε λόγο για ισχυρούς σεισμούς που θα ακολουθήσουν.

Ο καθηγητής σεισμολογίας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook

επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη, λέγοντας πως «η «αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπίρτζη υπηρετούν τη Δημοκρατία φιμώνοντας ελεύθερες επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο υπουργός είχε υποσχεθεί κάποια χρήματα για τη δουλειά του Γεωδυναμικού χωρίς όμως να τα έχει ακόμη δώσει.

Η ανάρτηση του

«Μόλις προσγειώθηκα Νέο Δελχί και ενημερώθηκα απο τη γραμματέα μου ότι καλούμαι από την εισαγγελέα για δηλώσεις για το σεισμό της Λέσβου. Φαίνεται η «αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπίρτζη υπηρετούν τη δημοκρατία φιμώνοντας ελεύθερες επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας (αυτούς που ψαρώνουν βέβαια όχι εμένα). Ακόμα είναι νωπές οι υποτιμητικές δηλώσεις του Σπίρτζη στη Λέσβο σχετικά με τι σεισμολογική κοινότητα. Ας έλθει στο Γεωδυναμικό να δει πως με νύχια και με δοντια κρατάμε τη βάρδια ζωντανή επί 24ωρου βάσης. Ας έλθει να μας πει γιατί τις 30.000 που μου υποσχέθηκε πριν κοντά ένα χρόνος για να πληρώνουμε τη βάρδια ακόμα δε τις πήραμε. Πληροφορήθηκα επίσης ότι έλαβε κλήση και ο Μάκης ο Χουλιάρας. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι σεισμοπαθείς από το Ληξούρι ακόμα περιμένουν τα επιδόματα, οι σεισμοπαθείς της Λέσβου κοιμούνται στις εκκλησίες, τα δημόσια κτήρια είναι χωρίς έλεγχο, πολλά σχολεία μας είναι χωρίς έλεγχο στατικότητας και τόσα άλλα. Αν θέλουν κυβερνητικούς σεισμολόγους σπογκοκολάριους να ψάξουν αλλού».

Το άρθρο Στον εισαγγελέα ο Τσελεντής- Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Σπίρτζη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα