Στο στενό περιβάλλον της παιδοψυχιάτρου ψάχνει η Ασφάλεια Λαμίας το δολοφόνο της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ζήτημα χρόνου θεωρούν πολλοί, μεταξύ των οποίων και στενοί συγγενείς της, την εξιχνίαση της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, που έχει συνταράξει τη Λαμία, αλλά και την υπόλοιπη χώρα από τη στιγμή της αποκάλυψής της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που έχουν αναλάβει τον εντοπισμό του δράστη της φρικτής δολοφονίας με χτυπήματα στο λαιμό και στο στήθος του άτυχου θύματος με αιχμηρό αντικείμενο, περιμένουν τα αποτελέσματα DNA

και δακτυλικών αποτυπωμάτων στην προσπάθειά τους να βρουν τον δολοφόνο.

Καθώς η 45χρονη παιδοψυχίατρος βρέθηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη θεωρείται απόλυτα βέβαιο ότι ο δολοφόνος της ήταν άτομο το οποίο γνώριζε.

Οι αστυνομικοί έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος να ήταν κάποιος τρίτος, που δεν γνώριζε την γιατρό καθώς έχει αποκλειστεί παντελώς η περίπτωση της ληστείας, αφού χρήματα και κοσμήματα της άτυχης παιδοψυχιάτρου βρέθηκαν άθικτα.

Το έγκλημα παραπέμπει σε αρρωστημένο πάθος

Το μένος του δράστη που όλα δείχνουν αιφνιδίασε το θύμα, παραπέμπει σε έγκλημα αρρωστημένου πάθους, για λόγο που δεν είναι ακόμη γνωστός.

Τραγική μορφή στην υπόθεση δολοφονίας είναι η μητέρα της 45χρονης παιδοψυχιάτρου με τη μεγάλη κοινωνική προσφορά, η οποία διαμένει στο ισόγειο. Κατέθεσε πως άκουσε φωνές και θορύβους τα ξημερώματα, αλλά δεν φαντάστηκε ότι κάποιος έκανε κακό στην κόρη της.

Λίγες ώρες αργότερα ο αδελφός της την έβρισκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό στο στήθος και στην κοιλιά.

Ο δολοφόνος πήρε μαζί του το αιχμηρό αντικείμενο του φόνου

Ο δολοφόνος όταν αποχώρησε από τη σκηνή του εγκλήματος πήρε μαζί του και το αιχμηρό αντικείμενο για να κρύψει στοιχεία της ταυτότητάς του. Το αντικείμενο αυτό, πιθανότατα ήταν μαχαίρι και εξετάζεται αν αφαιρέθηκε από τα οικιακά σκεύη της γιατρού.

΄Ένα από τα αδέλφια της ιατρού, άφησε να εννοηθεί ότι η οικογένεια έχει εκφράσει στην Αστυνομία τις υπόνοιές της για την ταυτότητα του δολοφόνου.

«Υποψιαζόμαστε τον δράστη, τον καλούμε να παραδοθεί» λέει ο αδελφός της

«Έχουμε καταλήξει, είπε, τα αδέρφια της αλλά δε μπορούμε να το πούμε… Εφόσον είναι από το στενό φιλικό της περιβάλλον και άρα γνώριζε πολύ καλά την Θώμη, θέλω να ρωτήσω τον δράστη: Άξιζε στη Θώμη κάτι τέτοιο; Τον καλώ λοιπόν οι ερινύες του να φέρουν την κάθαρση. Κι εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει…»

Το άρθρο Στο στενό περιβάλλον της παιδοψυχιάτρου ψάχνει η Ασφάλεια Λαμίας το δολοφόνο της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα