Σπρωξίματα και απειλές στον ορισμό διαιτητών στα γραφεία της ΕΠΟ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χαμός επικράτησε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο ορισμός των διαιτητών της 7ης αγωνιστικής. Εκεί παραβρέθηκε τριμελής αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΔΠΕ) αποτελούμενη από τους κ.κ. Καραμάνη (πρόεδρος), Σπανέα (γεν. γραμματέας), Καρκοβύρη, η οποία δέχτηκε επίθεση από άνδρες της ασφάλειας των γραφείων όταν ζήτησε να κάνει αυτή τους ορισμούς

για τα παιχνίδια της Super League μαζί με τον υπεύθυνο της Super League, Δημήτρη Σαραϊδάρη, και όχι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας(ΚΕΔ).

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο κ. Καραμάνης με εντολή του μέλους της ΚΕΔ Φραγκίσκου Σωμαρακάκη άνδρες της security της ΕΠΟ τους έσπρωξαν και τους έβγαλαν έξω από τα γραφεία της ΚΕΔ.

Η ΟΔΠΕ προχώρησε σε αυτή την κίνηση με βάση το νόμο Ορφανού επικαλούμενη το κενό εξουσίας στην ΕΠΟ μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που όρισε προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην Ομοσπονδία (μετά την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου και της Κηφισιάς).

«Όπως γνωρίζετε από χθες η ΕΠΟ έπαψε να υπάρχει με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ΚΕΔ, ούτε τίποτα. Εμείς εκτιμώντας ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κίνηση αυτή. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος ήταν νταής. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ.

Τελικά η αντιπροσωπεία της ΟΔΠΕ αποχώρησε από το Πάρκο Γουδή με προορισμό το υφυπουργείο Αθλητισμού προκειμένου να συναντήσει τον Σταύρο Κοντονή και να καταγγείλει τους προπηλακισμούς που υπέστησαν στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία της Ομοσπονδίας ήταν παρών και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης!

Το άρθρο Σπρωξίματα και απειλές στον ορισμό διαιτητών στα γραφεία της ΕΠΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα