Σουμάχερ: Διακινδύνευσε τη ζωή του, για να σώσει το φίλο του

Ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε για τις συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού του Μίκαελ Σουμάχερ έφεραν οι δηλώσεις, της εκπρόσωπος του.

Η Σαμπίν Κεμ ισχυρίστηκε πως το ατύχημα του πιλότου της F1 δεν οφείλεται σε υψηλή ταχύτητα αλλά σε μία αλληλουχία συμπτώσεων.Ο Μίκαελ Σουμάχερ φέρεται να βρέθηκε στο μοιραίο σημείο σε μία προσπάθεια να σώσει έναν φίλο του που είχε χάσει την ισορροπία του και προσέκρουσε σε έναν βράχο. Ο "Σούμι"

πήρε ύψος και προσγειώθηκε άτσαλα με το κεφάλι του σε έναν άλλο βράχο με συνέπεια να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο «δαιμόνιος» ρεπόρτερ

Η άμεση συνεργάτιδα του 44χρονου πρωταθλητής τόνισε επίσης πως ένας δημοσιογράφος έφτασε έφτασε στο σημείο ντυμένος ιερέας προκειμένου να φτάσει μέχρι την μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο θρασύτατος ρεπόρτερ έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους του νοσοκομείου και απομακρύνθηκε.

Ο καθηγητής νευροχειρουργικής, Φρανσουά Ζαβιέ Ρου, δήλωσε στον βελγικό τηλεοπτικό σταθμό BFM TV, πως η κλινική εικόνα του Σουμάχερ δεν έχει αλλάξει, ωστόσο παρουσιάζει βελτίωση η εικόνα της αξονικής.

Ο 44χρονος οδηγός παραμένει σε κώμα και η κατάσταση του εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη. Ωστόσο η κατάσταση ελέγχεται από τους γιατρούς.

Το μήνυμα της οικογένειας Σουμάχερ

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Γερμανού σούπερ σταρ, προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ευχαρίστησαν αρχικά τους γιατρούς του νοσοκομείου για την προσπάθεια που καταβάλλουν για να σώσουν τον Μίκαελ.

Εν συνεχεία ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξη και τις αμέτρητες ευχές του για την πορεία της υγείας του Γερμανού πιλότου και τέλος ζήτησαν από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ γενικότερα, να σεβαστούν αυτές τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας, της γυναίκας και των δύο παιδιών του Σουμάχερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα