Σοκαριστικό video: Ανήλικος σκοτώνει χρήστη ναρκωτικών για να κάνει μόστρα στην παρέα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας ανήλικος τραυματίζει θανάσιμα έναν 47χρονο άνδρα για να κάνει επίδειξη δυνάμεων στους φίλους του και η σοκαριστική στιγμή έχει καταγραφεί.

Ο 16χρονος Κόνορ Στιούαρτ πλησιάζει τον 47χρονο Μάικλ Ρόουντς, ο οποίος ήταν γνωστός χρήστης ναρκωτικών, και αρχίζει να προσποιείται ότι θα του ρίξει μπουνιά. Ο Ρόουντς προσπαθεί να κάνει κάποια κίνηση για να προστατευτεί μέχρι που η γροθιά τον ρίχνει αιμόφυρτο στο έδαφος.

Το θύμα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τρεις εβδομάδες μετά, κατέληξε από τα βαριά τραύματα που του

προκάλεσε η πτώση στο έδαφος.

Ο Στιούαρτ υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα, ισχυρισμό που στη συνέχεια αναίρεσε παραδεχόμενος ότι χτύπησε και σκότωσε τον Ρόουντς εν ψυχρώ. Ωστόσο το δικαστήριο που ασχολήθηκε με την υπόθεσή επέβαλε στον 16χρονο ποινή κάθειρξης μόνο τριών ετών σε αναμορφωτήριο.

Η μητέρα του θύματος, είπε πως ο γιος της ήταν ζαχαροπλάστης που αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και προσπαθούσε να ζήσει.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του δράστη υποστήριξε ότι ο πελάτης του ήταν ένας νέος που είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ οι γονείς του είχαν χωρίσει.

Το άρθρο Σοκαριστικό video: Ανήλικος σκοτώνει χρήστη ναρκωτικών για να κάνει μόστρα στην παρέα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα