Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δεύτερη μαθήτρια θύμα της φονικής «Μπλε Φάλαινας»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η «Μπλε Φάλαινα» ήρθε στην Ελλάδα και από ότι φαίνεται θερίζει.

Λίγο μετά την σοκαριστική είδηση για τον αυτοτραυματισμό της 15χρονης από την Κατερίνη, που έπεσε θύμα του «παιχνιδιού αυτοκτονίας», σημειώθηκε νέο κρούσμα.

Μια 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου από τη Θεσσαλονίκη, τράβηξε

την προσοχή της καθηγήτριας της, καθώς το κορμί της ήταν χαραγμένο.

Την υπόθεση ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της πόλης.

Το τραγικό γεγονός έκανε γνωστό ο καθηγητής Αγγλικών Διογένης Παπαδόπουλος μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη». Σύμφωνα με τον ίδιο, η 14χρονη μαθήτρια είχε χαραγμένα νούμερα στα χέρια και τα πόδια της και αποκάλυψε στην καθηγήτρια της ότι συμμετέχει στο παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας» .

Η 14χρονη ισχυρίστηκε, όπως ανέφερε ο καθηγητής Αγγλικών, πως δεν είναι μόνη που συμμετείχε στην «πρόκληση της Μπλε Φάλαινας», άλλα ακόμη 15 άτομα φίλοι και συμμαθητές έχουν λάβει μέρος τις τελευταίες 20 ημέρες στο «παιχνίδι» αυτοκτονίας.

Ύστερα από αυτήν την αποκάλυψη ειδοποιήθηκε άμεσα η μητέρα της μαθήτριας, με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να έχει αναλάβει την υπόθεση.

Το μυστηριώδες παιχνίδι, που έχει οδηγήσει δεκάδες νέους και νέες, κυρίως στη Ρωσία, σε αυτοκτονία, έφθασε και στην Ελλάδα.

Το άρθρο Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δεύτερη μαθήτρια θύμα της φονικής «Μπλε Φάλαινας» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα