Σοκ στο Μοσχάτο: Γνωστός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης σκότωσε τον υπάλληλό του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σοκ στο Μοσχάτο και στην οικογένεια των παραολυμπιονικών!

Γνωστός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης και ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στην περιοχή, πυροβόλησε και σκότωσε μετά από λογομαχία για προσωπικές διαφορές τον υπάλληλο του πρακτορείου!

Στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, κατέβασε τα ρολά του πρακτορείου, στη διασταύρωση της οδού Μακρυγιάννη με την παραλιακή λεωφόρο και προς στιγμήν διέφυγε.

Ο δράστης

πήγε σπίτι του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα κι όταν μετά από λίγο έφθασαν εκεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενημερώνοντας τον για το συμβάν, εκείνος παραδέχθηκε την πράξη του και παραδόθηκε.

Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και υπέκυψε στα τραύματα του.Ο παραολυμπιανίκης, τα ξημερώματα οδηγήθηκε στο Τμήμα εγκλημάτων Κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής για να δώσει κατάθεση σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο πρακτορείο και κυρίως για τον λόγο που τράβηξε το πιστόλι.

Το άρθρο Σοκ στο Μοσχάτο: Γνωστός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης σκότωσε τον υπάλληλό του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα