Σκληρό εξώφυλλο της Liberation: «Αμερικανός Ψυχοπαθής» ο Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά την ανάδειξη του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που θέλει στο «θρόνο» τον άνθρωπο που κατηγορήθηκε πολύ για την εκκεντρική προσωπικότητα του, τα μέσα ενημέρωσης γεμίζουν σελίδες σχολιάζοντας το σημαντικότερο γεγονός των ημερών. Η ζωή του Τραμπ, η οικογένεια, ακόμη και τα παιδικά του χρόνια σχολιάστηκαν από εφημερίδες, κανάλια και διαδικτυακά μέσα, είτε καλοπροαίρετα είτε όχι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τραμπ βρίσκεται σήμερα στην πρώτη σελίδα σχεδόν όλων των μέσων στον πλανήτη και πολλά από τα

εξώφυλλα είναι ιδιαίτερα καυστικά. Αυτό που ξεχώρισε, είναι της γαλλικής Liberation που χαρακτηρίζει «Αμερικανό ψυχοπαθή» τον Ντόναλντ Τραμπ, παρομοιάζοντας τον με το ρόλο του Κρίστιαν Μπέιλ στην ομώνυμη ταινία του 2000. Ο ηθοποιός διαδραματίζει τον ρόλο ενός στυγνού επιχειρηματία που κάνει τα πάντα για την προβολή του. Το εξώφυλλο δεν έχει το πρόσωπο, αλλά μόνο το ανασηκωμένο δάχτυλο του Τραμπ με το φόντο να είναι κατάμαυρο.

Ακολουθεί το ίδιο σκληρή, η Daily Mirror . Το άγαλμα της ελευθερίας πιάνει το πρόσωπο του και με απόγνωση αναρωτιέται τι έκαναν οι Αμερικάνοι.

Στην εφημερίδα Sun, ένα πιο χαριτωμένο εξώφυλλο δείχνει τους ιστορικούς Simpsons που απ’ ότι φαίνεται είχαν προβλέψει την νίκη του Τραμπ αρκετά χρόνια πριν.

«Σεισμός Τραμπ», γράφει η Daily Mail, έχοντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στο εξώφυλλο της.

Δείτε πώς σχολιάζουν τη νίκη Τραμπ άλλα πρωτοσέλιδα:

Το άρθρο Σκληρό εξώφυλλο της Liberation: «Αμερικανός Ψυχοπαθής» ο Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα