Σε τέσσερις χώρες το Ευρωμπάσκετ 2015 – Σε ποδοσφαιρικό γήπεδο ο τελικός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε τέσσερις χώρες θα φιλοξενηθεί του χρόνου η διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ 2015 όπως αποφάσισε η FIBA. Μετά την απόφαση απόσυρσης της Ουκρανίας, λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί, η FIBA επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο διοργάνωσης αναθέτοντας τη διοργάνωση της τελικής φάσης στη Γαλλία,

η οποία θα φιλοξενήσει και έναν όμιλο του Ευρωμπάσκετ του 2015 (5-20/9).

Οι αγώνες των άλλων τριών ομίλων θα διεξαχθούν σε Κροατία, Λετονία και Γερμανία, όπως αποφάσισε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης. Συγκεκριμένα, η φάση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί σε Μονπελιέ, Ζάγκρεμπ, Ρίγα και Βερολίνο, με την κλήρωση των ομάδων που θα συμμετέχουν να γίνεται τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο.

Ο τελικός του Ευρωμπάσκετ θα διεξαχθεί στην πόλη της Λιλ και στην έδρα της ποδοσφαιρικής ομώνυμης ομάδας, σε γήπεδο χωρητικότητας 27.000 θέσεων. Έτσι, η ευρωπαϊκή διοργάνωση επιστρέφει στη χώρα μετά το Ευρωμπάσκετ του 1999.

Το υπερσύγχρονο Grand Stade Lille Metropole στο οποίο με την ανάλογη διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου θα γίνει ο τελικός του Ευρωμπάσκετ

Το άρθρο Σε τέσσερις χώρες το Ευρωμπάσκετ 2015 – Σε ποδοσφαιρικό γήπεδο ο τελικός εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα