Σε διαθεσιμότητα πυροσβέστης που συνέκρινε έναν σκύλο με τους Νέγρους (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα σχόλιο που γράφτηκε στο Facebook οδήγησε τον αρχηγό της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Franklin της πολιτείας του Οχάιο να θέσει σε διαθεσιμότητα έναν εθελοντή πυροσβέστη που δήλωσε ότι θα προτιμούσε να σώσει ένα σκύλο παρά έναν μαύρο.

Πρόκειται για τον 20χρονο Tyler Roysdon ο οποίος έγραψε στο Facebook:

«Ένας σκύλος είναι σημαντικότερος από ένα εκατομμύριο νέγρους

Ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος, Steve Bishop, έθεσε σε διαθεσιμότητα αμέσως τον 20χρονο, χωρίς να περιμένει την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου η συνεδρίαση του οποίου έχει οριστεί για της 27 Σεπτεμβρίου.

Σε δήλωση του ο κοινοτάρχης του δήμου Traci Stivers σημείωσε: «Αυτά τα σχόλια είναι απαράδεκτα για ένα δημοτικό υπάλληλο».

Η σύζυγος του 20χρονού, Joei Frame Roysdon, υπερασπίστηκε τον άνδρα της, γράφοντας στο Facebook: «Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και έχουν δικαίωμα να έχουν γνώμη.»

#TylerRoysdon How does a firefighter go on Facebook and say that saving a dog is more important than saving 1 million black people? pic.twitter.com/IIxDKEhsK1

— mr smarty pants (@TheSquireman) September 16, 2017

Το άρθρο Σε διαθεσιμότητα πυροσβέστης που συνέκρινε έναν σκύλο με τους Νέγρους (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα