Σαββίδης σε ποδοσφαιριστές: «Ξεχάστε τα όλα, παίξτε για την αξιοπρέπειά σας»

Η επίσκεψη του ισχυρού ανδρός της ΠΑΕ είχε συγκεκριμένο σκοπό: να εμψυχώσει άπαντες πριν από ένα παιχνίδι που αποτελεί -εκτός απροόπτου- την τελευταία ευκαιρία του Δικεφάλου να μείνει στη διεκδίκηση του τίτλου. Δεν εμπεριείχε παρατηρήσεις ή παράπονα η ομιλία του στο δείπνο της ομάδας, είχε λόγια στήριξης.

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε αρχικά οι ήττες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, διευκρινίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια

και καμιά οικογένεια δεν διαλύεται από μια κακή στιγμή.

Συμπλήρωσε πως είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και πως δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται. «Ξεχάστε τα όλα και παίξτε το ποδόσφαιρο που ξέρετε. Σε ένα τέτοιο αγώνα παίζεις για την τιμή και την αξιοπρέπειά σου που είναι πιο ακριβή από οτιδήποτε», κατέληξε και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Την Κυριακή η απόφαση για Σαλπιγγίδη

Στα της προπόνησης, τα ευχάριστα ήρθαν από τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Από την Τρίτη αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Σχετικά με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αν και εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού, έλαβε μέρος στην προπόνηση και δεν αποκλείεται να είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής μπορεί να υπολογίζει και στους Ράζβαν Ρατς, Εργκούς Κάτσε που επιστρέφουν.

Ο -έτσι κι αλλιώς τιμωρημένος- Φάνης Τζανδάρης αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και προληπτικά αποχώρησε.

Στον Χέντβιγκες Μαντούρο τέλος έχει τοποθετηθεί ο νέος ειδικός νάρθηκας που θα ακινητοποιήσει πλήρως το χέρι του για τις επόμενες τρεις εβδομάδες προκειμένου να αποκατασταθεί συντηρητικά η μυική ζημιά που υπέστη στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στη συνέχεια θα ο προπονητής θα επιλέξει τους παίκτες που θ” αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα