Σάλος στην Ιταλία με την εκπομπή «Έξι λόγοι να πάρεις γυναίκα από την ανατολική Ευρώπη»!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σάλος ξέσπασε στην Ιταλία με την εκπομπή του Rai Uno, η οποία παρουσίασε προς συζήτηση έναν κατάλογο, με τους «έξι λόγους για τους οποίους να διαλέξει κανείς σύζυγο από την ανατολική Ευρώπη».

Οι φιλοξενούμενοι στο στούντιο, ανέλυαν τα θετικά στοιχεία των γυναικών της ανατολικής Ευρώπης, όπως το ότι «μετά την γέννα οι γυναίκες αυτές διατηρούν σώμα σκληρό σαν μάρμαρο», «είναι πάντα σέξι και δεν φορούν πιτζάμες και φόρμες», «συγχωρούν τις απιστίες» και «είναι διατεθειμένες να αφήσουν τον άνδρα να ασκεί εξουσία».

Ακόμη καλύτερα, «είναι τέλειες νοικοκυρές, διότι ασχολούνται με το σπίτι από μικρή ηλικία» και «δεν συνηθίζουν να παραπονιούνται και να μυξοκλαίνε»!

Ο τίτλος της ενότητας της εκπομπής, η οποία μεταδόθηκε το Σάββατο το απόγευμα, ήταν «η απειλή φθάνει από την Ανατολική Ευρώπη. Οι άνδρες προτιμούν τις αλλοδαπές. Κλέβουν τους συζύγους ή είναι τέλειες ερωμένες;».

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, οι υπεύθυνοι απολογήθηκαν για το ντροπιαστικό περιεχόμενο της εκπομπής. Η πρόεδρος της ιταλικής Βουλής, Λάουρα Μπολντρίνι, τόνισε ότι η εκπομπή αποτελεί «ντροπή», καθώς προσβάλλει «όλες τις γυναίκες: τις Ιταλίδες, που παρουσιάζονται ως «δήθεν ανεπαρκείς» προς τους συζύγους τους, και τις γυναίκες από την ανατολική Ευρώπη, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν, ουσιαστικά, σαν πάνινα αρκουδάκια».

Από τη μεριά της η πρόεδρος της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης RAI, Μόνικα Ματζιόνι, ζήτησε «συγγνώμη», λέγοντας πως η εκπομπή ήταν πράγματι «απαράδεκτη» και συμπλήρωσε πως «η όλη υπόθεση με αφορά σε πρώτο πρόσωπο ως γυναίκα».

Ο διευθυντής του Rai Uno, Αντρέα Φαμπιάνο επίσης απολογήθηκε με ανάρτηση του στο Twitter: «Πρέπει να αναγνωρίζουμε πάντα τα λάθη μας, χωρίς «ναι μεν αλλά». Ζητώ συγγνώμη από όλους για όσα είδαν και άκουσαν».

«H συγκεκριμένη λίστα φέρεται να έχει αντιγραφεί από έναν ιστότοπο με αναρτήσεις «τρας», στις οποίες δίδεται ειρωνική χροιά», γράφει για την εκπομπή η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Το άρθρο Σάλος στην Ιταλία με την εκπομπή «Έξι λόγοι να πάρεις γυναίκα από την ανατολική Ευρώπη»! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ιταλια γυναικες
Τυχαία Θέματα