Σάλος με τον Κλεομένη, που βανδάλισε το μνημείο του Ολοκαυτώματος (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αγανάκτηση και οργή προκάλεσε το video που ανέβηκε στο youtube και δείχνει τον πατέρα Κλεομένη να βεβηλώνει το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων της Λάρισας και να επιδίδεται σε ένα παραλήρημα μίσους.

Το εξοργιστικό video βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης μετά από απόφαση της γενικής γραμματέως Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρίας Γιαννακάκη.

Θέση πήρε και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας, το οποίο σε ανακοίνωση του χαρακτηρίζει το περιστατικό «επαίσχυντο και λυπηρό».

Ζητούν μάλιστα από τους αρμόδιους να συλλάβουν τον ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» και να τον θέσουν ενώπιον του νόμου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση ο ρασοφόρος «βεβήλωσε με χυδαιότητα το πρώτο μνημείο Ολοκαυτώματος που ανεγέρθηκε στην Ελλάδα το 1987 στην μνήμη των Εβραίων που εκτοπίστηκαν και εξοντώθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα του θανάτου».

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο «εκφράζει την βεβαιότητα ότι όλοι οι τοπικοί φορείς της Λάρισας θα αποδοκιμάσουν το περιστατικό, θα απομονώσουν τους δράστες και θα σεβαστούν το μνημείου του Ολοκαυτώματος της Λάρισας και την Εβραϊκή κοινότητα η οποία είναι αναπόσπαστο τμήμα της πόλης».

Το άρθρο Σάλος με τον Κλεομένη, που βανδάλισε το μνημείο του Ολοκαυτώματος (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα