Σάλος με το Twitter της Μελάνια: Μια κίνηση πρόδωσε το «μίσος» για τον Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε τα ηνία της Αμερικής, τα βλέμματα έπεσαν στην εκθαμβωτική Μελάνια, όχι μόνο για την ακαταμάχητη γοητεία της αλλά και για τον γάμο της.

Τα hashtag #saveMelania, ή #helpMelania κάνουν πάρτι στο Twitter σχεδόν σε κάθε της δημόσια εμφάνιση δίπλα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ένα like που έγινε μέσω του λογαριασμού της- @FLOTUS τον οποίο χρησιμοποιεί από τότε που έγινε Πρώτη Κυρία- σε ένα tweet κατά του Αμερικανού προέδρου, πρόδωσε την πικρία που έχει μέσα της η Μελάνια για τον σύζυγο της.

Ο συγγραφέας ντι Οστρι πόσταρε στο Τwitter ένα αρχείο gif που δείχνει τη Μελάνια να χάνει το χαμόγελό της, με το που γυρνάει την πλάτη της ο σύζυγός της, κατά την ορκωμοσία του, γράφοντας:

«Φαίνεται ότι ο μόνος τοίχος που έχτισε ο Τραμπ ήταν εκείνος ανάμεσα στον ίδιο και τη σύζυγό του».

You've got a massive, cancerous, orange growth attached to you.#WorstThingToHearFromYourDr pic.twitter.com/wTTAjw2Yas

— BrooklynDad_Defiant! (@mmpadellan) May 3, 2017

Αν και το like αφαιρέθηκε μετά από λίγο, οι χρήστες των social media πρόλαβαν να βγάλουν screenshots και τα σχόλια δεν έχουν τελειωμό.

Oh…my god pic.twitter.com/Mg959tOiBv

William Turton (@WilliamTurton) May 3, 2017

Μετά τον χαμό, ήρθε η απάντηση

Mέσω της εκπροσώπου της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ απάντησε στον σάλο που ακολούθησε, λέγοντας ότι η Μελάνια δεν ήταν ενήμερη ότι μέσω του επίσημου λογαριασμού της είχε κάνει like σε ένα «αντι-Τραμπ» tweet.

«Δεν είχε ιδέα για το like. Εγώ την ενημέρωσα» είπε η εκπρόσωπος της, προσθέτοντας πως:

«Αυτός δεν είναι ο κύριος λογαριασμός της και από εκείνη την ημέρα αλλάξαμε τους κωδικούς της».

Το άρθρο Σάλος με το Twitter της Μελάνια: Μια κίνηση πρόδωσε το «μίσος» για τον Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα