Σάλος με τις αναρτήσεις κατά του Ισλάμ της διάσημης πρώην πορνοστάρ και φανατικής του Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα διεθνή ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα, με τις αναρτήσεις της διάσημης πρώην πορνοστάρ, φανατική του Τραμπ και ακολούθως πολέμια των μουσουλμανικών κοινοτήτων.

Από την Τρίτη, η Τζένα Τζέιμσον άρχισε να ανεβάζει tweets σχετικά με μια παγκόσμια επιδημία βιασμών από μουσουλμανικές συμμορίες, κατηγορώντας το Ισλάμ για προώθηση του βιασμού και της βίας γενικότερα.

Η Τζέιμσον που έχει αποσυρθεί από τη βιομηχανία του πορνό και πλέον διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της, ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό όταν αρραβωνιάστηκε τον πάμπλουτο κοσμηματοπώλη Λίορ Μπίτον.

Στο εξώφυλλο του λογαριασμού της, έχει μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ εξέφρασε την υποστήριξη της και στην οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν.

Πολλοί ακόλουθοι της αντέδρασαν, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχουν αποδείξεις για όσα καταγγέλλει, όμως η ίδια απάντησε λέγοντας ότι «δεν μισεί τους μουσουλμάνους» απλά «διαφωνεί με όλα όσα πρεσβεύουν».

Η σέξι ξανθιά, ισχυρίζεται πως από τη στιγμή που η Κου Κλουξ Κλαν δεν υποστηρίζει το Ισλάμ, δεν υπάρχει πρόβλημα.

«Ακολουθεί η οργάνωση μια θρησκεία που διατάζει τον θάνατο των αλλόθρησκων; Πότε είδατε τελευταία φορά ένα μέλος της ΚΚΚ να ανατινάζει απίστους;», έγραψε.

Πριν λίγο καιρό, η Τζέιμσον είχε πάλι προκαλέσει με ανάρτηση της κατά των μουσουλμάνων, αναφέροντας πως η θρησκεία τους «ενθαρρύνει τον βιασμό παιδιών, τον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων, τη σφαγή αθώων και την πολυγαμία».

Το άρθρο Σάλος με τις αναρτήσεις κατά του Ισλάμ της διάσημης πρώην πορνοστάρ και φανατικής του Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα