Ραχήλ Μακρή: Η σεξουαλική παρενόχληση και η «αδιάφορη» Μαρία Μπεκατώρου (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Ραχήλ Μακρή μίλησε στην εκπομπή «Celebrity Life Game» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της. Αρχικά η Ραχήλ αναφέρθηκε στην ενασχόληση της με την πολιτική και το όραμα που έχει για το «Μέτωπο νίκης». Η ίδια παραδέχεται πως η ξένη κουλτούρα που διαθέτει οφείλεται στο από πολύ μικρή διψούσε για γνώση προκειμένου να ανοίξει τους ορίζοντές της. Μάλιστα δεν κρύβει πως οι άνθρωποι του εξωτερικού θα αναγνώριζαν τις πολιτικές της ικανότητες.

«Νομίζω ότι στο εξωτερικό θα είχα πετύχει ως πολιτικός. Εδώ είμαι μια αποτυχημένη πολιτικός , γιατί εδώ δεν αποδέχονται τέτοιους πολιτικούς. Εδώ είναι μια ακραία συντηρητική κοινωνία που δεν αποδέχεται τίποτα άλλο παρά την κομματικοποίηση και την ένταξη σε μαντριά κομματικά», δήλωσε.

Όσο για το λόγο που δεν έχει βγει προς τα έξω η ανθρώπινη πλευρά της αυτό θεωρεί πως οφείλεται στα εγχώρια ΜΜΕ. Με αφολπιστική ειλικρίνεια παραδέχεται πως όσο καιρό ήταν βουλευτής δεν έδινε όσο χρόνο έπρεπε στα παιδιά της, προκειμένου να ασχολείται με τις ανάγκες της κοινωνίας. Το χρήμα για εκείνη δεν παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, ενώ από το Λύκειο κιόλας άρχισε να δουλεύει. Επίσης εξομολογείται πως δεν υπάρχει επιτυχημένος γάμος, αντίθετα απαιτούνται αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τον σεξισμό στη Βουλή. «Στο να στην πέσουν να το πω στην αργό στη Βουλή είναι κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Αφύσικος είναι ο σεξισμός, βασικά είναι αρρώστια», ανέφερε. Μάλιστα δεν κρύβει πως παρότι έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της εκείνη δεν πρόκειται να μπει ποτέ σε καλούπια.

Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου ως προσωπικότητα: «Βλέπεις επιθέσεις ακόμα και από τηλεπαρουσιάστριες – τηλεμαρούλια έχω. Τι να βρεθώ; Με αυτό τον άνθρωπο να βρεθώ για ποιο λόγο; Δεν έχω να πω και τίποτα. Δεν θέλω να τη συναντήσω, μου είναι αδιάφορη. Δεν έχει τίποτα να μου προσφέρει η γυναίκα αυτή. Με ανθρώπους που δεν έχουν να μου προσφέρουν δε χάνω το χρόνο μου. Προτιμώ να ασχολούμαι με σημαντικούς ανθρώπους που έχω να κερδίσω με την καλή έννοια. Γελάω κιόλας με όλη αυτή την ιστορία.»

Το άρθρο Ραχήλ Μακρή: Η σεξουαλική παρενόχληση και η «αδιάφορη» Μαρία Μπεκατώρου (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα