Προβλέψεις Λεβέντη: Διπλές εκλογές μέσα στο 2017- Συμφωνία ΝΔ με ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τις προβλέψεις του έκανε και πάλι ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε εκδήλωση στο Δημαρχικό Μέγαρο του Βόλου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, χαρακτήρισε εξουσιομανείς και ψεύτες όσους βρίσκονται στην κυβέρνηση, ενώ εκτιμά πως μέσα στο 2017 θα γίνουν δύο εκλογές.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης, ο κ. Λεβέντης

υποστηρίζει πως είναι δεδομένο το κλείσιμο της αξιολόγησης, αφού η κυβέρνηση θα υπογράψει ό.τι ζητηθεί από τους δανειστές όσο σκληρό κι αν είναι.

Οι οδυνηρές συνέπειες όμως των μέτρων, θα φανούν γρήγορα και στην βουλή, αλλά και στην ίδια την κοινωνία.

«Οι 153 του κυβερνητικού μετώπου τα ψηφίζουν για να παραμένουν στην εξουσία αλλά τα μέτρα είναι ασήκωτα. Ο κ. Τσίπρας είπε ένα ψέμα για το θέμα αυτό, πως με ό,τι μας επιβαρύνουν θα μας το δίνουν. Αυτά είναι ασυναρτησίες. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Αν μείνει στην εξουσία ο κ. Τσίπρας θα βλέπει τη δημοσκοπική του κατάσταση να καταρρέει και έτσι θα γίνουν εκλογές πολύ γρήγορα, γιατί φαντάζομαι πως δεν θα θέλει να καταλήξει σαν τη Γεννηματά με 4%. Θα οδηγήσει άμεσα σε εκλογές τη χώρα για να μην καταντήσει όπως το ΠΑΣΟΚ».

Αίσθηση προκάλεσε η πρόβλεψη του πως η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει συμφωνία για να συγκυβερνήσουν, ενώ κατέληξε λέγοντας πως «εγώ δεν είμαι Καμμένος να ζητάω υπουργεία».

Το άρθρο Προβλέψεις Λεβέντη: Διπλές εκλογές μέσα στο 2017- Συμφωνία ΝΔ με ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα