Προειδοποίηση Πούτιν στις εταιρείες: Ετοιμαστείτε για πόλεμο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε τις ρωσικές εταιρίες ότι πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να μεταστρέψουν την παραγωγή τους, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του στρατού σε περίπτωση πολέμου.

«Η ικανότητα της οικονομίας μας να αυξήσει τη στρατιωτική παραγωγή και υπηρεσίες σε μια δεδομένη στιγμή είναι μια από τις σημαντικότερες πτυχές της στρατιωτικής ασφάλειας», είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνάντηση που είχε με επιτελικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων στο Σότσι. «Για αυτό το λόγο όλες οι στρατηγικές και μεγάλες επιχειρήσεις

θα πρέπει να είναι έτοιμες, ανεξάρτητα από το καθεστώς ιδιοκτησίας τους».

Ο Πούτιν υπενθύμισε στους παρισταμένους ότι είχαν συζητήσει λεπτομερώς το θέμα πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με τους Moscow Times. «Δόθηκαν οδηγίες για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων παραγωγής, την δημιουργία αποθεμάτων υλικού και τη διασφάλιση της μεταφοράς των στρατευμάτων», είπε.

Προχθές ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε την ανάγκη όχι μόνον να προφθάσει η Ρωσία τη Δύση, αλλά ακόμη και να την ξεπεράσει στην ανάπτυξη στρατιωτικής τεχνολογίας. «Ο στρατός και το Ναυτικό μας πρέπει να διαθέτουν τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, καλύτερο από τους ξένους ανταγωνιστές μας. Αν θέλουμε να νικήσουμε, πρέπει να είμαστε καλύτεροι», τόνισε.

Το άρθρο Προειδοποίηση Πούτιν στις εταιρείες: Ετοιμαστείτε για πόλεμο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα