Πώς θα καταλάβεις ότι δεν είναι κόλλημα, αλλά πραγματική αγάπη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το «σ’ αγαπώ» το λέμε πλέον πολύ εύκολα και όμως πάνω στον πρώτο καβγά λέμε κουβέντες που δεν συγχωρούνται και μόνο αγάπη δεν δείχνουν.

Κάποιες φορές, αναρωτιέσαι τι νιώθεις, ή πώς νιώθει ο άλλος.

Η αληθινή αγάπη φαίνεται σε κάποια «μικρά πράγματα».

Μιλά μαζί σου τακτικά ακόμα και όταν δεν μπορεί να φανερώσει τον έρωτα του

Είναι οι γνωστοί ντροπαλούληδες ή φοβισμένοι, που είναι ερωτευμένοι αλλά κρατιούνται είτε επειδή φοβάται μην το πάρεις σαν βιασύνη,είτε επειδή ντρέπεται να σου δείξει αυτά που νιώθει.

Σε
φροντίζει

Αν για παράδειγμα είσαι κουρασμένη και θες να κοιμηθείς ήσυχα και ήρεμα, είναι αυτός που θα σε αφήσει να ξεκουραστείς στους ώμους του ή να μοιραστεί το μπουφάν του μαζί σου. Είναι ευγενικοί, απλοί και δείχνουν πόσο νοιάζονται για κάποιον.

Μοιράζεται τα αγαπημένα του τραγούδια μαζί σου

Η μουσική είναι το πρώτο και το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να μοιραστείς με κάποιον επειδή με την μουσική μπορείς να εκφράζεσαι και να πεις μέσω αυτής αυτά που αισθάνεσαι ή ντρέπεσαι να πεις. Αν μοιραστεί μαζί σας τα αγαπημένα του τραγούδια τότε είναι σαν να σας ανοίγει τα μύχια της ψυχής του.

Θα σε ρωτήσει για τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής σου

Θα σκαλίσει διακριτικά τη ζωή σου και θα ρωτά πράγματα που για σένα είναι ανόητα, μόνο και μόνο για να σε γνωρίσει.

Θα θυμάται όλα αυτά τα πράγματα ακόμη κι αν έχει περάσει πολύς καιρός

Όταν αγαπάς πραγματικά κάποιον, όλα μέσα σου χαράζονται.

Μιλά για το κοινό σας μέλλον

Ένας άνθρωπος που πραγματικά νοιάζεται θέλει να ξέρει αν θα μπορείτε να συνυπάρχετε και δεν αγνοεί το μέλλον του μαζί σου. Το ονειρεύεται, του ξεφεύγουν κουβέντες που δείχνουν πως σε έχει δεδομένη στο «αύριο» και καμιά φορά το παραδέχεται.

Βρίσκει περισσότερα πράγματα που αγαπάς

Θα καθίσει και θα παρακολουθήσει τις ταινίες που αγαπάς, τις αντιδράσεις σου στο φαγητό απλά και μόνο για να σε κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένη.

Σε προσέχει

Θα σε φτιάξει αν έχεις το πουλόβερ σου δεν είναι ίσιο, θα σε ζεστάνει όταν κάνει κρύο και θα σε οδηγήσει κάπου παίρνοντας το χέρι σου. Απλά βρίσκει φυσικούς τρόπους να σε αγγίξει χωρίς να τον ενδιαφέρει συνεχώς το σεξ.

Σε δοκιμάζει

Σίγουρα θα σου μιλήσει για άλλες, να δει αν ζηλεύεις. Αυτό γίνεται από ανασφάλεια, όταν ο άλλος σε θέλει πολύ στη ζωή του.

Δέχεται τα ελαττώματα σου

Πάρα πολύ δύσκολο. Φυσικά και θυμώνει με αυτά, όμως μετά τον διάλογο καταλήγετε αγκαλιά.

Του αρέσει να σε περιμένει

Δεν ψάχνει ευκαιρία να βγει να πιει όταν εσύ δεν μπορείς να τον συναντήσεις. Του αρέσει να κάθεται στον καναπέ να σε σκέφτεται, εσένα και την επόμενη φορά που θα βρεθείτε.

Όταν γελάς, γελάει και η πλάση

Αν κάθε φορά που γελάς σε κοιτάζει σαν να είσαι η Παναγιά, σημαίνει πως το μόνο που τον νοιάζει είναι να γελάς κι ας είναι και με τον φίλο του.

Κάνει θυσίες

Εσύ δεν είχες άδεια και δεν πήγε διακοπές με τους φίλους για να είναι μαζί σου. Έχει μείνει λίγο νερό στο μπουκάλι και το δίνει σε σένα.

Όπως και να έχει, όταν αγαπάς ή αγαπιέσαι το αισθάνεσαι…

Το άρθρο Πώς θα καταλάβεις ότι δεν είναι κόλλημα, αλλά πραγματική αγάπη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα