Πώς κατάφερε αυτό το πραγματάκι, να μπει στα κρεβάτια όλων των ζευγαριών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είχατε φανταστεί ποτέ ότι ένας δονητής θα μπορεί να λειτουργεί μέσω εφαρμογής που θα έχετε κατεβάσει στο smartphone σας;

Και όμως αυτό υπάρχει και έχει γίνει και ανάρπαστο!

Ο λόγος για τον δονητή We-Vibe 4 Plus, ο οποίος συνδέεται με την εφαρμογή We-Connect, και είναι η τελευταία έξυπνη έκδοση του δονητή, που ισχυρίζεται ότι είναι ο πρώτος σε πωλήσεις δονητής που φοριέται, για ζευγάρια.

Κατασκευασμένο από την καναδική εταιρεία Standard Innovations, έχει καμπυλωτό εργονομικό σχεδιασμό από σαρκώδη καουτσούκ και χρησιμοποιείται από την γυναίκα κατά την διάρκεια του σεξ.

Το We-Vibe’s ελέγχεται από απόσταση μέσω εφαρμογής. Η εταιρεία μάλιστα το προτείνει και για σόλο λειτουργία, καθώς το σχήμα του και η άνεση με την οποία εφαρμόζει αλλά και το ότι είναι σχεδόν αθόρυβο το καθιστούν κατάλληλο για τέτοιου είδους καταστάσεις.

Είναι κατασκευασμένο από ιατρική σιλικόνη που προσφέρει μεταξένια υφή, και βγαίνει σε ροζ, μοβ, και γκρι χρώμα. Κοστίζει περίπου 165 ευρώ και οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Το άρθρο Πώς κατάφερε αυτό το πραγματάκι, να μπει στα κρεβάτια όλων των ζευγαριών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα