Πολιτικά τάκλιν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

του Γιάννη Ντσούνου

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ Η ΧΑΝΕΙ ?

Επιμένει ο Τόμσεν , θυμάται αυτός του ΔΝΤ , σε μειώσεις συντάξεων και μείωση αφορολόγητου .Από τη άλλη η ελληνική κυβέρνηση επίσης επιμένει ότι αυτά δεν περνάνε .Αλλά ο επιμένων νικά ή χάνει?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΚΙ

Ρακή κέρασε ο Βασίλης Κεγκέρογλου τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες από την πατρίδα του την Κρήτη

.Τους προειδοποίησε όμως ότι είναι η τελευταία παρτίδα γιατί από την αρχή του 2017 η υψηλή φορολογία στους μικροπαραγωγούς, δεν τους επιτρέπει να βγάζουν το αγαπημένο ποτό.

ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ

Θυμάστε που όταν φεύγαμε για ταξίδι , η γιαγιά μας μας σταύρωνε και μας έλεγε καλό δρόμο? Ε κάπως έτσι σκέφτηκε και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και στάυρωνε τους πιλότους της 135 σμηναρχίας στην Σκύρο , που έφευγαν για πτήσεις στο Αιγαίο .

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

Την ίδια φατσούλα με το μουστάκι που είχε χρησιμοποιήσει στην εσωκομματική προεκλογική εκστρατεία του έστειλε ο Βαγγέλης Μειμαράκης ως ευχητήρια κάρτα σε δημοσιογράφους και πολιτικούς φίλους.Μόνο που της έβαλε τον απαραίτητο αγιοβασιλιάτικο σκούφο .Αλλά το μουστάκι παρέμεινε.. άλλωστε είναι σήμα κατατεθέν .

ΤΟ ΧΟΜΠΙ

Δεν έχω χόμπι τις εκλογές είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σε μια χαλαρή συζήτηση που είχε μαζί τους ενόψει της διακοπής των εργασιών της βουλής για τις εορτές των Χριστουγέννων .Ποιος το λέει ? Ο άνθρωπος που έχει κάνει τρεις εκλογικές αναμετρήσεις σε έναν χρόνο ….

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ότι το χει και με το ποδόσφαιρο αφού έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ΝΔ -ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΕΓΩΝ .Αμέσως μετά στη βουλή συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα που τον ρώτησε αν έβαλε κανένα γκολ για να πάρει αρνητική απάντηση από τον κ Μητσοτάκη .Αλλά η είδηση που βγήκε από την συνάντηση των δύο στον διάδρομο της βουλής ήταν ότι ο πρωθυπουργός δεν παίζει ποδόσφαιρο γιατί έχει κάνει επέμβαση στο πόδι .

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ?

Αληθεύει ότι βουλευτές έχουν ζητήσει από την αρμόδια επιτροπή της βουλής να διαγραφούν πρόστιμα που τους έχουν καταλογιστεί για παραβίαση του ορίου των εκλογικών δαπανών ?Τι τις πέρασαν τις δαπάνες κλήσεις του δήμου για παράνομο παρκάρισμα?

Το άρθρο Πολιτικά τάκλιν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα