Πληρωμένοι εκτελεστές στα χέρια της αστυνομίας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εγκληματική οργάνωση, που εκτελούσε κατά παραγγελία δολοφονίες, δηλαδή υπέγραφε «συμβόλαια θανάτου», έναντι αμοιβής, βρισκόταν πίσω από την διπλή ανθρωποκτονία ενός ανδρόγυνου Αλβανών μέσα στο σπίτι τους, στο Περιστέρι, τον περασμένο Φεβρουάριο, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, ηλικίας 17 και 28 χρόνων!

Με τη διπλή δολοφονία οι ηθικοί αυτουργοί θεώρησαν ότι έσβησαν τα χρέη τους στο θύμα

Με τη δολοφονία του 53χρονου Αλβανού

και της 50χρονης συζύγου του, οι ηθικοί αυτουργοί θεώρησαν ότι «έσβησαν» τα χρέη που είχαν απέναντι στον πρώτο από αγοραπωλησίες ναρκωτικών, ενώ οι φυσικοί αυτουργοί, κινήθηκαν με το κίνητρο της αμοιβής που ήταν 30.000 ευρώ για κάθε ανθρωποκτονία!

29χρονος Αλβανός ο εκτελεστής γνωστός ως «Κίλης»

Πληρωμένος εκτελεστής, είναι κατά την Ασφάλεια Αττικής, ένας 29χρονος Αλβανός με το ψευδώνυμο «Κίλης», συνεργός του ένας 20χρονος Έλληνας, καθώς και ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος τους μετέφερε με το ταξί του, στο σπίτι του ανδρόγυνου, στο Περιστέρι.

Ηθικοί αυτουργοί είναι ένας 46χρονος Αλβανός και ένας 53χρονος επίσης Αλβανός που έχει χρησιμοποιήσει κάπου είκοσι ονόματα, και το παρατσούκλι «Μόντι».

Ψάχνουν τον δεύτερο ηθικό αυτουργό με το ψευδώνυμο «Μόντι»

Ο τελευταίος παραμένει ασύλληπτος. Ο ίδιος φέρεται να ενέχεται και σε άλλα συμβόλαια θανάτου κυκλωμάτων της νύχτας στην Ελλάδα την τελευταία 10ετια.

Το θύμα είχε χρηματοδοτήσει με μεγάλο ποσό, καλλιέργεια ινδικής κάνναβης

Ο 53χρονος Αλβανός, που δολοφονήθηκε, φέρεται να είχε χρηματοδοτήσει με μεγάλο ποσό, που είχε παραδώσει σε τότε συνεργούς του και μετέπειτα ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του για καλλιέργεια κάνναβης, σε κτήματα της Βόρειο Ανατολικής Αττικής.

Δεν επέστρεψαν το ποσό που είχαν πάρει

Το χρηματικό αυτό ποσό δεν το επέστρεψαν.

Τέσσερις μέρες πριν από την δολοφονία, το θύμα,-τη σύζυγο τη δολοφόνησαν για να μην υπάρχει μάρτυρας!- είχε περάσει την πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος Αιγάλεω, για να καταγγείλει εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ληστειών και εκβιασμών.

Δεν είχε αναφέρει συγκεκριμένα πρόσωπα

Χωρίς όμως όπως λένε οι αστυνομικοί να έχει καταγγείλει συγκεκριμένα άτομα.

Έτσι, οι πρώην συνεργάτες του αποφάσισαν να τον δολοφονήσουν.

Οι ηθικοί αυτουργοί έδωσαν στον εκτελεστή αντικλείδια του σπιτιού των θυμάτων

Οι ηθικοί αυτουργοί, έδωσαν αντικλείδια του σπιτιού των θυμάτων στους εκτελεστές, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι και πυροβόλησαν εν ψυχρώ το ζευγάρι με βολές στο κεφάλι!

Την ώρα εκείνη στο διαμέρισμα ήταν ο 28χρονος γιος του ζευγαριού με κινητικά προβλήματα και η 19χρονη κόρη τους

Κατά τη διαφυγή τους τραυμάτισαν τον 28χρονο με κινητικά προβλήματα

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους είχαν τραυματίσει τον άτυχο 28χρονο την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιό του, να δει τι συμβαίνει.

Για τη σοβαρή υπόθεση καθώς ερευνάται μια σειρά εγκληματικών ενεργειών με συμβόλαια, εκβιάσεις και ληστείες, μίλησε ο Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης.

Το άρθρο Πληρωμένοι εκτελεστές στα χέρια της αστυνομίας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα