Πες μας τι πίνεις, να σου πούμε ποιος είσαι!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει τον πραγματικό μας εαυτό! Όσες προσπάθειες κι αν κάνουμε, οι κινήσεις μας, ο τρόπος που περπατάμε, τα «στέκια» που πίνουμε τον καφέ μας, αποκαλύπτουν πολλές πτυχές του χαρακτήρα μας. Αν ο άλλος δε, το έχει βάλει σκοπό να μας «ξεγυμνώσει» , πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ακόμα και στην επιλογή του ποτού μας. Κι όμως!

Το ποτό που πίνουμε, «μιλάει» για μας. Αν λοιπόν το ραντεβού είναι σημαντικό, καλό είναι να κρατήσετε κάποιες

σημειώσεις από το άρθρο.

Χυμός

Για να πούμε την αλήθεια, εύκολα παρεξηγούμε και πειράζουμε αυτούς που πίνουν χυμό, αντί για κάποιο βαρύ ποτό. Δεν έχουμε σκεφτεί όμως πως μπορεί απλώς να είναι υπεύθυνο άτομο που δεν χρειάζεται να πιεί για να διασκεδάσει. Μπορεί να οδηγεί μετά, να είναι αθλητής ή να αποφεύγει τον κίνδυνο των αλκοολούχων.

Μπύρα

Δείχνει κάποιον που προτιμά την ποσότητα και την μεγάλη παρέα. Πίτσες, μπύρες, ποδόσφαιρο και μία άφθονη χαλαρότητα.

Κρασί

Είσαι αρκετά κοινωνικός και αγαπάς τα ήσυχα μαγαζιά που μπορείς να κάνεις μια όμορφη συζήτηση με την παρέα σου. Έχεις μία ποιότητα και η γνώμη των άλλων έρχεται τελευταία για σένα, χωρίς να δείχνεις ασέβεια όμως και να παριστάνεις τον «δήθεν». Μεγάλη υπόθεση το κρασί.

Ουίσκι

Δηλώνει μια μαγκιά. Παίρνεις εύκολα αποφάσεις, δεν έχεις κακία μέσα σου αλλά η ψυχραιμία σου δεν κρατάει για πολύ. Έχεις ήδη καταλήξει στον δικό σου μπάρμαν και θα έδινες τα πάντα για μια καλή εξυπηρέτηση. Τα οικονομικά σου «φυσάνε» και είσαι άνθρωπος δυναμικός με υψηλούς στόχους.

Βότκα ή Gin

Δείχνει πολύπλευρο άνθρωπο που προσαρμόζεται και ξέρει να ελίσσεται. Δεν πίνει απαραίτητα το βράδυ του Σαββάτου, αλλά όποτε αισθανθεί την επιθυμία. Είναι ποτό των εύκολων ανθρώπων, χωρίς ιδιοτροπίες

Martini

Όχι και τόσο ισχυρή προσωπικότητα. Η γνώμη των άλλων είναι «πανάκεια» και επηρεάζεται από ό,τι του πουν οι φίλοι και οι γνωστοί. Ακολουθεί πιστά τη μόδα και όσα κάνουν οι γύρω του ακόμη κι αν δε τον γεμίζουν.

Ρούμι με cola

Σταθερός στις απόψεις του χωρίς να ενδιαφέρεται για νέες εμπειρίες. Απλός άνθρωπος που δεν γκρινιάζει και ικανοποιείται με τα λίγα και τα απλά.

Τεκίλα

Περήφανος για τον εαυτό του, με θάρρος και τόλμη. Του αρέσουν τα πάρτι, οι χοροί και οι «έξαλλες» καταστάσεις. Ενδιαφέρουσα προσωπικότητα με πάρα πολλές εμπειρίες να μοιραστεί μαζί σου και πολύ χιούμορ.

Σαμπάνια

Ο ρομαντισμός ξεχειλίζει. Ήσυχος, του αρέσει η ποίηση και η απαλή μουσική. Σκοπός, να βρει τη γυναίκα της ζωής του αλλά μέχρι τότε θέλει να εντυπωσιάζει όλες τις υπόλοιπες με τα ακριβά ποτά και τις ατάκες του. Πιστεύει πως ο κόσμος του ανήκει.

Mojito

Λατρεύει τα ταξίδια, τις διεθνείς εξελίξεις και τις ξένες παραδόσεις. Όλα γύρω, θα ήθελε να ήταν αλλιώς. Οι συζητήσεις με άτομο που πίνει αυτό το ωραίο κοκτέιλ, κρατούν ώρες και είναι ενδιαφέρουσες.

Κοκτέιλ με ομπρελίτσες και μπαλονάκια στο ποτήρι

Κανένα σχόλιο.

Το άρθρο Πες μας τι πίνεις, να σου πούμε ποιος είσαι! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα