ΠΑΣ Γιά …(ννινα) μεγάλα πράγματα! (Video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο εκπληκτικός ΠΑΣ του Γιάννη Πετράκη, πέρασε με ανατροπή (1-2) και από το Αγρίνιο και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας! Χρυσή αλλαγή ο Μαμπουλού που πέτυχε και τα δύο γκολ.

Σοβαρά διαιτητικά λάθη κατά του ΠΑΣ από διαιτητή και επόπτη.

Το ματς

Στο 32’έγινε το απίστευτο! Διαιτητής και επόπτης κατάφεραν και ακύρωσαν… διπλό γκολ του ΠΑΣ!

Τρομερή απόκρουση του

Κυριακίδη σε εκτέλεση φάουλ του Γιάκου, η μπάλα ίσως και να έχει περάσει τη γραμμή.

Στη συνέχεια ο Μπέριος με το κεφάλι τη στέλνει στα δίχτυα αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ με τον παίκτη του ΠΑΣ να ξεκινάει στη φάση πίσω από το τοίχος!

Ο Παναιτωλικός από μία… στραβοκλωτσιά του Φερέιρα στο 42′ και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του ΠΑΣ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του ΠΑΣ μετά από όλα αυτά που είχαν συμβεί δεν είχαν καθαρό μυαλό. Ο Πετράκης προχώρησε γρήγορα στις αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του.

Έβαλε λοιπόν τον Μαμπουλού στον αγωνιστικό χώρο και στο 59ο λεπτό και δέκα λεπτά μετά ο Γαλλο-Κογκολέζος τον δικαίωσε.Με κεφαλιά σε σέντρα του Κοζορώνη στη κεφαλιά της άμυνας του Παναιτωλικού έφερε το ματς στα ίσα.

Ο ΠΑΣ λοιπόν ισοφάρισε και με την ψυχολογία στα ύψη βγήκε μπροστά και έψαξε και δεύτερο γκολ.

Στο 80′ όταν ο Μαμπουλού ξεκίνησε πίσω από τρεις παίκτες του Παναιτωλικού, πήρε τη κάθετη του Γαρουφαλιά και αφού πέρασε και τον Κυριακίδη, ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον ΠΑΣ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες(74′ Λεντέσμα), Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Μάκος, Ουάρντα(83′ Μουνιός), Φερέιρα(74′ Καμαβουάκα), Τομανέ, Μαρκόβσκι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες(30′ Κούτρης), Γαρουφαλιάς(88′ Σκόνδρας), Κοζορώνης, Γιάκος(59′ Μαμπουλού), Κόντε, Ζάιρο

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Το άρθρο ΠΑΣ Γιά …(ννινα) μεγάλα πράγματα! (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα