Παπαδημούλης για Siemens: «Σκάνδαλο μέσα στο μέγα σκάνδαλο»

Σε επιθετικό σχόλιο για τον συμβιβασμό της κυβέρνησης με τη Siemens, προέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε πως «ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της ελληνικής κυβέρνησης με τη Siemens, που υπογράφηκε σήμερα μετά από πεντάμηνη καθυστέρηση και περίεργες μεθοδεύσεις, είναι ένα

ακόμη σκάνδαλο μέσα στο μέγα σκάνδαλο».

Η εξέλιξη αυτή, σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης, ευνοεί τη Siemens, που δίνει ψίχουλα και μάλιστα σε είδος και βγαίνει λάδι για ένα τεράστιο σκάνδαλο που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο κατά 2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με την ομόφωνη εκτίμηση της Εξεταστικής Επιτροπής και προσθέτει ότι βολεύει τα συνένοχα κόμματα Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ που οργάνωσαν του κουκούλωμα και τον συμψηφισμό και τώρα βάζουν την οριστική ταφόπλακα.

Επίσης, ο κ. Παπαδημούλης τονίζει ότι η συμφωνία ζημιώνει κατάφορα το ελληνικό δημόσιο και προσβάλλει βάναυσα τη πάνδημη λαϊκή απαίτηση να τιμωρηθούν οι ένοχοι των σκανδάλων και να επιστραφούν τα κλεμμένα.

Η κυβερνητική σπουδή, να υπογραφεί η συμφωνία με τη Siemens τρεις ημέρες πριν από τη συζήτηση της σχετικής επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην Ολομέλεια της Βουλής, υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο την απαράδεκτη κυβερνητική μεθόδευση, αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης και δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναπτύξει αναλυτικά τις απόψεις και τις προτάσεις του τη Δευτέρα το απόγευμα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα