Ουκρανία: Φιλορώσοι καταστρέφουν αποδεικτικά στοιχεία της συντριβής

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η ουκρανική κυβέρνηση κατηγορεί τους φιλορώσους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία ότι προσπαθούν να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines.

Σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές, οι αντάρτες απομάκρυναν 38 πτώματα από το σημείο της συντριβής. «Η κυβέρνηση της Ουκρανίας δηλώνει επίσημα ότι οι τρομοκράτες, με τη βοήθεια της Ρωσίας, προσπαθούν να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία του διεθνούς αυτού εγκλήματος», ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

«Σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία,

οι τρομοκράτες έχουν μεταφέρει 38 πτώματα στο νεκροτομείο του Ντονέτσκ», τονίζει η ουκρανική κυβέρνηση,κατηγορώντας ειδικούς «με έντονη ρωσική προφορά», οι οποίοι δήλωσαν ότι θα διενεργήσουν αυτοί τις νεκροψίες.

«Οι τρομοκράτες αναζητούν επίσης μέσα μεταφοράς μεγάλης χωρητικότητας, προκειμένου να μεταφέρουν τα συντρίμμια του αεροσκάφους στη Ρωσία», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Το άρθρο Ουκρανία: Φιλορώσοι καταστρέφουν αποδεικτικά στοιχεία της συντριβής εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα