«Όσκαρ» ατυχίας ο Βιεϊρίνια!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Την ώρα που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έδινε μάχη με το χρόνο για να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (10/12) με τον Παναθηναϊκό, η ατυχία του «χτύπησε την πόρτα».

Ο Πορτογάλος άσος, χάνει οριστικά τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής με τους «πράσινους», καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

Το απόγευμα της Παρασκευής (8/12) ο παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι και υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν το πρόβλημα

που τον ταλαιπωρούσε.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίσημη ενημέρωσή, της ο Βιεϊρίνια θα μπει άμεσα στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε λαπαροσκοπική επέμβαση η οποία θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά:

«Το πάλεψε και σχεδόν νίκησε το χρόνο σχετικά με τον τραυματισμό του, όμως, η ατυχία δεν τον εγκατέλειψε κι έτσι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα μείνει εκτός αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε ενοχλήσεις στο στομάχι και μετά την απογευματινή θεραπεία για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του στους οπίσθιους μηριαίους, υποβλήθηκε σ? εξετάσεις από το ιατρικό τιμ όπου διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από σκωληκοειδίτιδα.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί άμεσα σε λαπαροσκοπική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.»

Το άρθρο «Όσκαρ» ατυχίας ο Βιεϊρίνια! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα