Οργιάζουν οι φήμες για διαζύγιο Σακίρα- Πικέ: Το τρίτο πρόσωπο και η χειρονομία (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι φήμες που θέλουν την Shakira και τον Gerard Pique να χωρίζουν, μετά από επτά χρόνια κοινής συνύπαρξης και δύο παιδιά.

Τα περί διαζυγίου ξεκίνησαν από τον ισπανικό Τύπο και, όπως ήταν αναμενόμενο, κάνουν τον γύρο του κόσμου, με τους δυο σταρ να μην έχουν πει λέξη.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση της Κολομβιανής star και του γοητευτικού ποδοσφαιριστή έγινε τον Ιούλιο, στον γάμο του Lionel Messi.

Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο και «μήνυμα» από την πλευρά του Gerard κατά την διάρκεια πρόσφατου αγώνα.

Όπως γράφεται, η Shakira φέρεται να είναι αυτή που απίστησε και, συγκεκριμένα, με τον Πορτορικανός τραγουδιστή Nicky Jam. Οι δυο τους λέγεται πως ήρθαν κοντά με αφορμή τη συνεργασία τους, στο τραγούδι Perro Fiel και ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ειδύλλιο.

Redheads have more fun. On the set of Perro Fiel with @nickyjampr #Repost @nickyjampr ・・・ Aquí con @shakira ya terminando el video de #perrofiel.

A post shared by Shakira (@shakira) on Jul 28, 2017 at 11:29am PDT

Άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής «κάρφωσε» τον χωρισμό τους με έναν πανηγυρισμό που έκανε προ ημερών, στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, σήκωσε τα δυο δάχτυλα του ενός χεριού, σηματοδοτώντας τα παιδιά του και το μεσαίο δάχτυλο του άλλου, απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια!

Τέλος, άλλα μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν πως το ζευγάρι έχει χαθεί και από τα social media και από τους παπαράτσι, ενώ τονίζουν ότι στον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής Ισπανίας στο γήπεδο ήταν τα δύο παιδιά, αλλά όχι η μητέρα τους.

Το άρθρο Οργιάζουν οι φήμες για διαζύγιο Σακίρα- Πικέ: Το τρίτο πρόσωπο και η χειρονομία (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα