Ολυμπιακός και ΑΕΚ τα δίνουν όλα για την πρόκριση στο Champions League

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει πιο εύκολο έργο καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει ταξιδέψει στη Μόσχα για…τουρισμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Παρτιζάν στο «Γεώργιος

Καραϊσκάκης», στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα παιχτεί σε ελληνικό έδαφος.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:45.

Το δίλημμα του Μπέσνικ Χάσι, αφορά τον Σιώπη και τον Βούκοβιτς.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός, δεν έχει αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Σιώπη ως αμυντικό χαφ, ή αν θα ρίξει τον Βούκοβιτς στον αγωνιστικό χώρο ως στόπερ, και θα περάσει τον Ρομαό στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι υπόλοιποι, φαίνεται πως έχουν κλειδώσει τις θέσεις τους στην 11άδα.

Ο Καπίνο στα γκολπόστ, ο Φιγκέιρας δεξί μπακ, ο Ρέτσος στόπερ και πιθανότατα ο Βούκοβιτς δίπλα του, ο Κούτρης αριστερό μπακ, οι Οφόε και Ρομαό στα χαφ, ο Φορτούνης μπροστά τους, ο Μάριν αριστερά, ο Καρσελά δεξιά και ο Μπεν στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη, η ΑΕΚ μετά το 0-2 του ΟΑΚΑ, θα χρειαστεί ένα θαύμα ώστε να προκριθεί στα πλέι οφς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στις 20:00, θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, με στόχο το γρήγορο γκολ που θα αγχώσει τους αντιπάλους. Θέλει προσοχή, όμως, καθώς αν η «Ένωση» μπει πολύ επιθετικά, θα εκτεθεί στην άμυνα και οι Ρώσοι θα βρουν πολλούς χώρους.

Το άρθρο Ολυμπιακός και ΑΕΚ τα δίνουν όλα για την πρόκριση στο Champions League εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα