Ολυμπιακός: Χάνει το «τρένο» που οδηγεί στο Europa League

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στον Ολυμπιακό γνώριζαν από την αρχή το πόσο δύσκολοι θα ήταν οι αγώνες σε έναν όμιλο όπως αυτόν που τους έτυχε.

Οι Πειραιώτες, είχαν αντιληφθεί πως η τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, θα παιχτεί ανάμεσα σε αυτούς, και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με τους Πορτογάλους, όμως, να πραγματοποιούν εξαιρετικές

εμφανίσεις απέναντι στα μεγαθήρια του ομίλου, και με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα που να αποτελεί έκπληξη, τότε όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός θα μείνει στην 4η θέση.

Όσο περνούν οι αγωνιστικές και δεν αλλάζει κάτι στην εικόνα και τα αποτελέσματα, στο Λιμάνι έχει αρχίσει να επιβάλλεται ο συμβιβασμός του αποκλεισμού.

Το μόνο που τους…παρηγορεί, είναι πως η ομάδα κατάφερε να μπει στους ομίλους του Champions League, κάτι που αποτελεί τεράστια οικονομική ενίσχυση για έναν σύλλογο, και ειδικά ελληνικό.

Όταν αγωνίζεσαι, όμως, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τότε δεν μπορείς να επαναπαύεσαι μόνο και μόνο στην παρουσία σου, αλλά πρέπει να δώσεις στον κόσμο κίνητρο ώστε να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει εσένα, και…όχι την αντίπαλη ομάδα.

Πλέον, ακολουθούν άλλα τρία ματς, τα δύο εξ’ αυτών στο «Καραϊσκάκης, και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποδείξουν από τί είναι φτιαγμένοι.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Χάνει το «τρένο» που οδηγεί στο Europa League εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα