Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ

Με τις τοποθετήσεις 50 και πλέον στελεχών ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου(28/2) η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Όπως ανακοίνωσε το προεδρείο, εγκρίθηκε η εισήγηση του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως και η εισήγηση που έκανε για τη διεξαγωγή πολιτικού, προγραμματικού και αξιακού Συνεδρίου, αλλά και για την εκλογή νέου προέδρου από τη βάση.

Όπως

προστέθηκε εξουσιοδοτήθηκε το Πολιτικό Συμβούλιο να επιλύσει επιμέρους ζητήματα που τέθηκαν στη συνεδρίαση, στην πορεία του κόμματος προς το Συνέδριο που θα διενεργηθεί από 15 έως 17 Μαΐου.

Πριν από τις ανακοινώσεις του προεδρείου και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των τοποθετήσεων, ορισμένα μέλη της ΚΠΕ ζητούσαν να διευκρινιστούν και να συγκεκριμενοποιηθούν κάποια ζητήματα με περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για το εάν το Συνέδριο του Μαΐου θα εκλέξει νέα Όργανα και για το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία για τη συγκρότηση του νέου μητρώου των μελών που θα πάρουν μέρος στο Συνέδριο. Τις αποφάσεις για τα παραπάνω θα λάβει Πολιτικό Συμβούλιο, το οποίο εξουσιοδοτήθηκε για τις ανάλογες ενέργειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα