Οι πολύκροτοι χωρισμοί της ελληνικής σόουμπιζ, το 2017

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας από τους πολύκροτους χωρισμούς του 2017 ήταν αυτός του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη. Η ανακοίνωση ήρθε μέσω της δικηγόρου τους, όπου με ένα λιτό δελτίο τύπου στους δημοσιογράφους, εξηγούσε: «O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλεκοτανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κ. Τσιμιτσέλης και η

κα. Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή».

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε και η είδηση ότι η Ράνια Θρασκιά χώρισε με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, έπειτα από περισσότερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Γονείς δύο αγοριών, του Διονύση και του Κωστή, αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή, χωρίς βαρύγδουπες κουβέντες και λόγια. Η ξανθιά παρουσιάστρια μετακόμισε σε άλλο σπίτι, έχοντας στήριγμα τα παιδιά της, ενώ σε μία από τις σπάνιες φορές που μίλησε για το εν λόγω θέμα, ούσα καλεσμένη στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, είπε: «Δεν θα σου κρυφτώ. Δεν θέλω να κρυφτώ σε κανέναν. Γενικά αυτή η περίοδος στη ζωή μου έχει έναν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι να ξεχειλίζω από ευγνωμοσύνη. Έχω πάρα πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Υπάρχουν εκεί τα παιδιά μας, τα οποία έχουν στην καθημερινότητά τους όλα εκείνα τα εφόδια, για να κάνουν τη ζωή τους όσο πιο φωτεινή γίνεται. Έχουν δύο γονείς, έχουν αγάπη, ασφάλεια, αποδοχή. Και για μένα αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Οπότε από όλο αυτό που έχει συμβεί στη ζωή μου, κρατάω αυτό».

Προβλήματα μηνών οδήγησαν το Γιώργο Λιανό και την Ανθή Ανδροτσάκη στην απόφαση να λήξουν το γάμο τους. Το ζευγάρι, που είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα και είχε αποκτήσει τρία παιδιά, παρά τις προσπάθειες που έκανε δεν κατάφερε να δώσει λύσεις και ακολούθησε χωριστούς δρόμους. «Είναι από τις στιγμές που δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω και νιώθω ότι θα το σεβαστείς» είπε ο παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τραγουδιστής σε συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε για το διαζύγιό του. Στο παρελθόν, πάντως, ο ίδιος ο Γιώργος είχε αποκαλύψει: ««Είχαμε περάσει κρίση με τη γυναίκα μου αλλά πήγαμε σε ειδικό και μας βοήθησε. Δεν μπορούμε να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα μόνοι μας».

Το 2018, δεν θα βρει κάτω από την ίδια στέγη ούτε τον Δημήτρη Αποστόλου και την Μάγδα Πένσου. Με μία ανάρτηση στα social media, η ηθοποιός δημοσιοποίησε τον χωρισμό τους, προκαλώντας αίσθηση. Στη φωτογραφία που ανήρτησε, είναι πιασμένοι χέρι – χέρι με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. «Το ταξίδι με τον Δημήτρη, μετά απο 12 χρόνια τελείωσε. Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα 2 υπέροχα παιδιά μας, που είναι ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας», έγραψε. Παρόλα αυτά, οι δυο τους κάνουν μια προσπάθεια.

Υπήρξαν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ με τις φήμες περί γάμου να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, κατά περιόδους. Ωστόσο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους το 2017, έπειτα από δύο χρόνια και πριν ταξιδέψει ο γοητευτικός άντρας για τις Φιλιππίνες και το «Nomads». Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί με την fashion blogger να έχει μετακομίσει από το σπίτι του μοντέλου. Άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι υπάρχει αμοιβαία αγάπη, εκτίμηση και σεβασμός, στοιχεία που και οι δύο έχουν αποδείξει καθώς ποτέ κανείς δεν μίλησε άσχημα για τον άλλον, δίνοντας δικαιώματα.

«Ελεύθερη και Ωραία» δηλώνει η Ελένη Χατζίδου, εδώ και αρκετούς μήνες, αφού η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη έλαβε τέλος. Η εκρηκτική τραγουδίστρια γύρισε οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή, βάζοντας μία μεγάλη τελεία σε ένα love story που απασχόλησε, σε μια σχέση στην οποία το ζευγάρι είχε επενδύσει συναισθηματικά από την πρώτη στιγμή, περνώντας πολύ γρήγορα στο στάδιο της συγκατοίκησης στη Γλυφάδα, ενώ όπως είχε δηλώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της πίστεψε για πρώτη φορά στο «για πάντα».

Το περασμένο καλοκαίρι στο κλαμπ των singles μπήκε και πάλι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Αλεξ Φρανζολίνι. Η παρουσιάστρια μιλά με φειδώ για το τέλος της σχέσης της με τον αρχιτέκτονα, ωστόσο είναι γνωστό πια ότι έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Εκείνη, μάλιστα, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και συνεχίζει τη ζωή της με τις καλές της φίλες, αφήνοντας πίσω της προς το παρόν το κεφάλαιο «σχέσεις» και αφιερώνοντας ακόμα περισσότερο χρόνο στους δύο άντρες της ζωής της, το 12χρονο Διονύση και τον 11χρονο Φίλιππο.

Ένας από τους πιο ηχηρούς χωρισμούς ήταν, χωρίς αμφιβολία, εκείνος της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν από το unfollow που έκανε ο Γιώργος στην μέχρι πρότινος αγαπημένη του, βάζοντας φωτιά στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια σχετικά με τους λόγους και τις αιτίες που οδήγησαν εκεί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Απρίλιο του 2010 στο Ηράκλειο της Κρήτης και λίγους μήνες αργότερα έκαναν κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, προσπαθώντας να κρατούν χαμηλούς τόνους. Όσον αφορά στις αιτίες που οδήγησαν στο άδοξο τέλος; Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του μπασκετμπολίστα και το γεγονός ότι έλειπε συνεχώς από την Αθήνα και την Ελλάδα δημιούργησαν τριγμούς στη σχέση τους που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν.

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στους χωρισμούς του 2017 είναι η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Το ζευγάρι ζούσε ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής του με τους ίδιους να κάνουν διακοπές στην Πάτμο και να επιμελούνται τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο τους, που θα λάμβανε χώρα στις 23 Σεπτεμβρίου. Η δημοσιογράφος είχε πει το πολυπόθητο ναι στον ηθοποιό, όταν ο τελευταίος της είχε κάνει πρόταση στη Βενετία, ενώ σε κάθε της συνέντευξη φρόντισε να δείχνει το πόσο ερωτευμένη και χαρούμενη είναι. Και μπορεί τίποτα από τα παραπάνω να μην προμήνυε την αρχή του τέλους, όμως η δημοσιογράφος και ο ηθοποιός, μετά από έναν έντονο καβγά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει για τα συγκεκριμένο γεγονός και δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν την Αλεξάνδρα να βρήκε μηνύματα στο κινητό του Αλέξανδρου που να αφορούσαν σε πρώην σχέση του.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν μετά από 4 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει με τον ίδιο αθόρυβο και διακριτικό τρόπο που γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν. Η σχέση του πρώην ζευγαριού είναι άριστη.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο «κωδικοποιούνται» οι συζυγικές τους σχέσεις και το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσουν τις υποχρεώσεις τους κάθε δέκα ή είκοσι χρόνια.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο προβλέπει περιουσιακή αυτοτέλεια των συζύγων και 50% συμμετοχή στα αποκτήματα. Κάθε σύζυγος διατηρεί την ατομική του περιουσία, ανεξάρτητα από τον τρόπο κτήσης της.

Η Εύα Λάσκαρη η οποία παντρεύτηκε με τον Ντίνο Τσιώρη στη Μύκονο το 2012 και μετά από δύο χρόνια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Πάνο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον άντρα της. Η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες για τον χωρισμό της, αλλά και για το αν θα σβήσει το τατουάζ που έχει με το όνομα του άντρα της.

«Μετά το παιδί προέκυψαν προβλήματα στο γάμο μας. Συμβαίνουν αυτά στα ζευγάρια, είναι συχνό φαινόμενο στα ζευγάρια. Είναι πολύ φρέσκο αυτό και επειδή έχουμε ένα παιδάκι δε θέλω να πω κάτι… είμαστε αγαπημένοι για το καλό του παιδιού μας, αν είναι να πούμε κάτι θα το πούμε μαζί. Όχι το τατουάζ που έχω για τον Ντίνο δε θα το σβήσω μωρέ, είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Δε θέλαμε να το πούμε, αλλά μαθεύτηκε!», είπε η ίδια.

Αρχές Νοεμβρίου η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Ο δικηγόρος του Άκη, Γιάννης Παγορόπουλος είχε αναφέρει την είδηση στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και αποκάλυψε την αντίδραση του, όταν έμαθε πως η σύζυγος του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου: «Σοκαρίστηκε. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ».

Το 2017, βγήκε και το διαζύγιο του Σπύρου Παπαδόπουλου από την πρώην, πλέον, σύζυγο του Αθηνά Τσιλύρα έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου.

Παρά τις διαφωνίες που υπήρχαν σχετικά με το μοίρασμα της μεγάλης κοινής περιουσίας, ειδικά για το σπίτι στην Βάρκιζα, οι δυο τους αποφάσισαν να μην δημιουργήσουν εντάσεις και να αφήσουν το δικαστήριο να αποφανθεί ποιος θα πάρει τι.

Στο δικαστήριο άφησαν και την απόφαση σχετικά με την διατροφή που θα δίνει ο παρουσιαστής στην ηθοποιό, η οποία δεν είναι ευκαταφρόνητη, αφού απορρέει από τα – υψηλά – εισοδήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αποκτήσει και μεγάλη ακίνητη περιουσία και το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο. Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του, αφού του έκανε το μεγαλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από τον γιο τους.

Κρίστιαν Καρπόζηλος και Τζούλια Αλεξανδράτου: Το διαζύγιο βγήκε αρχές Μαρτίου του 2017 και αμέσως σχεδόν το γιόρτασε.

Η Τζούλια, διατηρεί αρκετά καλές σχέσεις με τον πρώην πια σύζυγό της. Το πρώην ζευγάρι γιόρτασε το διαζύγιό του με δείπνο, στην όμορφη πόλη της Αυστρίας.

«Ήρθα στη Βιέννη για να υπογράψω τα τελευταία έγγραφα του διαζυγίου μου. Είμαι και πάλι single», αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Espresso και συμπλήρωσε: «Με τον Κρις τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είμαστε φίλοι και χαρήκαμε που είδαμε ο ένας τον άλλον».
Το μοντέλο πριν μερικά χρόνια παράτησε τη ζωή της στην Ελλάδα φεύγοντας για ένα καλύτερο μέλλον στην Αυστρία, όπου εκεί παντρεύτηκε τον Κριστιάν Καρπόζιλο και φαινομενικά ζούσαν μια ήρεμη ζωή γεμάτη ταξίδια και νέες εμπειρίες. Όμως, τελικά το ζευγάρι χώρισε, με την Τζούλια να επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Κατερίνα Παπαδάκη: «Σύννεφα» σκιάζουν τον γάμο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη, σύμφωνα με την Espresso. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο ηθοποιός και η σύζυγός του, που είναι μαζί αρκετά χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, μάλιστα, αναφέρει με επιφύλαξη ότι τα προβλήματά τους φαντάζουν αξεπέραστα και ότι σκέφτονται ακόμη και το διαζύγιο.

Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα και των δύο συντρόφων -που πάνω από όλα είναι γονείς- είναι τα δύο παιδιά τους και η διασφάλιση της ψυχικής τους ηρεμίας. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις, αλλά ούτε και δημοσιότητα.

Ένας ακόμα χωρισμός στην ελληνική showbiz σοκάρει ειδικά για όσους γνώριζαν το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao μετά από 25 χρόνια και δύο παιδιά η Βίκυ Χατζηβασιλείουκαι ο Γιάννης Ακκάς είναι έτοιμοι να δώσουν τέλος στο γάμο τους, καθώς τα προβλήματα τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα αυξημένα και το ζευγάρι δεν μπόρεσε να αντέξει.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι πηγές που βρίσκονταν δίπλα στο ζευγάρι, έβλεπαν τα προβλήματα να αυξάνονται σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, με τον Γιάννη Ακκά να λείπει ώρες για να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσχέρειες στην επιχείρηση που διατηρεί, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα απουσίαζε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, λόγω των υποχρεώσεων που την έφερναν στην Αθήνα για το Πάμε Πακέτο.

Ήδη φαίνεται να έχουν λάβει οριστικές αποφάσεις και οι δύο, προχωρώντας απλώς παράλληλα, για τα δύο τους παιδιά, Χρήστο και Ορφέα.

Να σημειώσουμε πάντως ότι και παλιότερα γράφονταν τα ίδια πράγματα για το ζευγάρι, κάτι που είχε κάνει έξαλλη την Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ υπήρχε και διάψευση ότι Ακκάς-Χατζηβασιλείου βάδιζαν ήδη προς το διαζύγιο.

Το άρθρο Οι πολύκροτοι χωρισμοί της ελληνικής σόουμπιζ, το 2017 εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
εν λόγω, ντορετα παπαδημητριου, χρυσή βαρδινογιάννη, ακης τσοχατζοπουλος, τζουλια αλεξανδρατου 2012, οδυσσέας παπασπηλιόπουλος, παμε πακετο, ελλαδα, media, fashion, blogger, love, καλοκαιρι, singles, αλεξ, μπογρης, unfollow, ηρακλειο, κρητη, αθηνα, συγκεκριμένο, συμμετοχή, μυκονος, τσοχατζοπουλος, σοκ, τζουλια, single, espresso, γνώμονα, showbiz, ciao, φαιη σκορδα, Γόνδολες της Βενετίας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, φωτια, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, unfollow, μιλα, ελενη, χρυσή βαρδινογιάννη, αιτηση, βενετια, γυναικα, διατροφη, ηθοποιος, θεμα, νινο, περιοδος, φημες, φωτογραφια, blogger, αγαπη, αγκαλια, αρθρο, αυστρια, αλεξανδρα, αλεξ, αμοιβαια, ανθη, βικυ, βιεννη, βικυ χατζηβασιλειου, γεγονος, γινεται, γλυφαδα, γνώμονα, γοητευτικος, γονεις, διαστημα, δυνατοτητα, δειχνει, δωσει, δωρο, εγγραφα, ευα, ευτυχια, ειπε, υπαρχει, εκτιμηση, ενημερωση, εν λόγω, ζευγαρια, ζωη, ζωης, ζωη μου, ιδια, ιδιο, εικοσι, υπηρχαν, ιδιωτικο συμφωνητικο, καμερες, κεφαλαιο, κινητο, κλιμα, κοκκινου, λασκαρη, λεπτομερειες, λειπει, λιτο, λογια, μηνυματα, μηνες, ντινο, παντα, ολγα, ομορφη, ονομα, παιδι, παιδια, παμε, περιβαλλον, πηγη, προβληματα, ρανια θρασκια, σεβασμος, συγκεκριμένο, συζυγο, συμμετοχή, σκορδα, σπιτι, σπυρου, ταξιδια, τατουαζ, τραγουδιστρια, τρια, φειδω, φευγοντας, φορα, χερι, χατζηβασιλειου, χρυση, ωρες, αντρες, αγορι, αιθρια, ασφαλεια, ciao, δημητρης, δικαιωματα, εμφανισεις, love, fashion, φιλοι, χωρα, ιδιαιτερα, κομματι, media, μυκονο, πακετο, πηγες, singles, showbiz, σπυρος, ταξιδι, θελω να, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα