Οι πέντε γυναικείες συνήθειες που διώχνουν τους άντρες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μπορεί να έχεις βρει τον άντρα της ζωής σου και να θέλεις να είναι κοντά σου για πάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνεις υπερβολές. Δες τα 5 βασικά λάθη, που έχει αποδειχθεί πως τους διώχνουν μακριά…

Θυμώνεις όταν τον βλέπεις να μιλάει με κάποια άλλη:

Δεν σημαίνει πως δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει σε κανένα άλλο θηλυκό. Δεν χρειάζεσαι να νιώθεις πως «απειλείσαι» από

άλλες γυναίκες και μην ξεχνάς πως ένα ακόμη χαρακτηριστικό που σε κάνει ακαταμάχητη σε εκείνον είναι και η αυτοπεποίθηση σου.

Δεν σέβεσαι τον προσωπικό του χώρο:

Μπορεί κάποιες μέρες να μην θέλει να μιλήσει ή να μην είναι στα καλύτερά του, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις τον χρόνο που θέλει Δεν σημαίνει ούτε πως έπαψε να σε θέλει αλλά ούτε πως δεν ενδιαφέρεται απλά δεν είναι στα καλύτερά του. Σίγουρα έχει συμβεί και σε εσένα.

Αφήνεις τον εαυτό σου:

Τώρα καλό είναι να προσέξεις τον εαυτό σου ακόμη περισσότερο και να βρεις το κίνητρο να προσπαθήσεις περισσότερο για να διατηρήσεις δυνατή την φλόγα του έρωτα σας.

Ξέχασες τους φίλους σου:

Φυσικά και η παρέα σου θα καταλάβει ειδικά όταν έχεις αρχίσει να βλέπεις κάποιον στην αρχή της σχέσης πως μπορεί να μην σε βλέπουν όσο συχνά σε έβλεπαν παλιότερα αλλά είναι κάτι τελείως διαφορετικό το να χαθείς τελείως. Προσπάθησε να βρεις χρόνο και για τους φίλους σου και να είσαι σίγουρη πως και εκείνος θα σκεφτεί πως δεν αφήνεις στην άκρη τη ζωή σου για εκείνον.

Γκρίνια:

Δεν ξέρουμε κανέναν άντρα που να λατρεύει την γκρίνια οπότε μήπως να σκεφτόσουν να του πεις απευθείας αυτό που σκέφτεσαι;

Το άρθρο Οι πέντε γυναικείες συνήθειες που διώχνουν τους άντρες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα