Οι οιωνοί δείχνουν Ολυμπιακό

Ο Θρύλος έχει απόψε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει μια τεράστια πρόκριση επί μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στο ευρωπαϊκό κι όχι μόνο στερέωμα.

Μάλιστα, η προϊστορία είναι με το μέρος του, αφού έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να έχει τον πρώτο αγώνα στην έδρα του και να έχει πάρει τη νίκη με δύο γκολ διαφορά, όπως έγινε και στις 25 Φεβρουαρίου, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χαρακτηριστικό είναι πως από τις πέντε

περιπτώσεις που οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με δύο γκολ διαφορά στον πρώτο αγώνα που ήταν εντός έδρας, τις τέσσερις απ’ αυτές κατάφεραν να πάρει την πρόκριση.

Σε αντίθεση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει και τόσο την προϊστορία με το μέρος της, αφού όποτε έχει συμβεί να ηττηθεί στον πρώτο αγώνα (με δύο γκολ διαφορά), ο οποίος ήταν εκτός έδρας προκρίθηκε στις τρεις από τις εφτά περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα ακόμη, όταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο αγώνα, ο οποίος ήταν εντός έδρας, νίκησε με το ίδιο σκορ που νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλαδή με 2-0, έχει το απόλυτο προκρίσεων, αφού και στις τρεις φορές που έχει γίνει κάτι τέτοιο, πήρε την πρόκριση. Οι ομάδες που ήταν τότε στο δρόμο του Θρύλου ήταν η Φραμ Ρέκιαβικ, η Έστερ και η Μάριμπορ.

Από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τέσσερις φορές έχει χάσει στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας με το σκορ να είναι στο 2-0, με τις δύο εξ αυτών να παίρνει την πρόκριση.

Ελπίζουμε πως η προϊστορία θα συνεχίσει να είναι θετική για την ομάδα και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την ιστορική πρόκριση.

πηγη:gavros

Keywords
Τυχαία Θέματα